3-5 yıl sonra af çıkar sağ selamet dolanır ortalıkta yine. Ben ne hırsızlar gördüm 1 ay bile içeride durmayan. Üst komşu bizim eve girmeye çalışıp dış kapıyı açamayınca alt komşuya girmiş. Kadının özel eşyalarını iç çamaşırlarını ve bir çok değerli eşyayı alıp gitmiş. Yakalandığında ise 3-4 hafta kadar içeride yatıp çıkmış. Apartmanda halen yüz yüze gelebiliyorduk.

Ayrı bir konu olarak ise eniştemin paralel medya bağlantısı olduğu gerekçesiyle içeride tutulması. Suçu olmamasına rağmen Paralel Medya'ya destek suçlamasıyla 1 aydır içerde yatmakta. Ne mahkeme günü belli nede bir gelişme var.

Diyeceğim şu ki;

Bu ülkede -çoğunlukla- adalet yoktur. Suç işleyen insanlara verdikleri cezalar ile suç işlemekle suçlanan insanlara verilen cezalar ne yazık ki çok orantısız olmakta. Bir bayana taciz, haneye taciz veyahutta başka bir konuda şayet televizyonlarda, şayet etrafımızda bir çok insanı görüyoruz ki işlediği ağır insanlık dışı suçlara rağmen kısa sürede özgürlüğüne kavuşabilmekte.

Bu haberi görünce bunları yazmak geçti içimden. Bu ceza değildir bu kişiler için. Bunun cezası daha ağır bir şey olmalı. İnsanların gelecekleriyle oynayıp, içerde yan gelip yediğin önünde yemediğin arkanda hesabı yaparak yaşayacaklar. Böyle insanlara bu cezaları veren kişiler için ; Ya biz toplum içerisinde olduğumuz için gözümüz çok açık yada onlar bu detayları göremeyecek kadar geri zekalıdır.