Merhaba,

Bayanlar hakkında oldukça tecrübe kazandım. Değişen yeni nesil insanları artık tamamen sizlerinde belirttiği gibi aşk, sevgi değil, mal, mülk istemekte. Sözüm geneline tabii. Yaşım 20 . Bir kızı çok sevdim uğruna ona verilmeyen hediyeler vermeye, kimsenin yapmadığı çılgınlıklar yapmaya karar verdim. İlk yaptığım bu websitesi olmuştu.

https://wmaraci.com/forum/beyin-firtinasi/kiz-arkadasim-icin-site-oneri-157072.html


Sonrasında 9 Şubat doğum günüydü geçen sene. 1 yıllık anılarımızı, yaşadıklarımızı ve onunla beraber yaşamak istediklerimi not ettim. Güzel bir kitap bastırdım. Doğum gününde buluştum hediye ettim. Her sabah Whats'app girer girmez ( Whatsdog ) en uzunundan günaydın mesajlarını bizzat yazıp gönderirdim. Yolda yürürken küçük çocukların ellerinde çiçekler ile ona koşması ve bu çiçekler senin için demesinden tutun, evine girerken bile mavi güllerle donattığım apartmanından.

https://wmaraci.com/forum/beyin-firtinasi/kiz-arkadas-icin-yazdigim-kitap-tamamlandi-209843.html


Gel gelelim sözüme. Kendi hayatınız boyunca şuan ki yaşadığımız dönemde, ne olursa olsun, kendinizi feda edeceğiniz tek kişi aileniz olmalıdır. Kızların erkeklere güvenmeyin dediği gibi, bende aynısını onlara söylüyorum. Eğer seviyorsa bunu size hissettirecektir. Onu etkilemeyi başarmakta en başta size düşüyor tabii ki. :rolleyes: