Takdir ettğim kısım sistem analizi yaparak, fizibilite çalışmaları, sağlam bir plan ve program yapmış olmanız, ülkemizde yapılmak istenen bir çok çalışma da bunlar dikkate alınmıyor.

Her ne kadar şevkinizi kırmak istemesemde yaşayacağınız sorunlar ve eksikler hakkında tavsiyede bulunmak isterim. Öncelikle böylesine kapsamlı bir projede içerikler yada bir çok nokta da gerekli materyaller hazır olsa da bir ekip ve sağlam bir kadro olmadan ilerletilemeyecek bir proje. Değerli olan tüm kanallarda en az 1 adama ihtiyacınız var, yazılım, grafik, pazarlama, reklam yönetimi vb. içerikleri ücreti olarak tedarik ediyor olsanız bile bu kişilerin hali hazırda böylesine bir projede her gün saatlerini harcamaları gerekir. Aksi halde farklılık ve özgünlük getirilemez ve proje kalıcı olamaz.

Böylesine bir projeye başlarken ya site üzerine müdahale edilebilecek bir konuda uzmanlık derecesinde yetkinliğiniz olmalı yada çok paranız, bu ikisi de yok ise ne kadar planlı programlı başlıyorsanız başlayın sorunlar yakanızı bırakmayacaktır. Yani çalıştığınız yazılımcı ile yaşadığınız bir sıkıntı yada herhangi bir konu, sitenin kısa bir süre kapalı kalması ve sizin çözüm için birşeyler üretecek bilginizin ve paranızın olmaması çok ciddi konular.

Yine de bunları bildiğinizi düşünüyorum, keza tarih 2017 olarak belirlenmiş, en mantıklısı da şuan ki halinizde bu olacaktır, hatta daha ileri bir tarih. Umarım yavaş ama istikrarlı bir şekilde istediğiniz noktaya ulaşırsınız.