Dorebar adlı üyeden alıntı

Sen olayı tamamen yanlış anlamışsın arkadaş! Konunun başlığını bir okur musun önce? Benim buradaki anlatmak istediğim taklitçilik, DOMAİN taklitçiliği, TEMA taklitçiliği...

İlgili konuda açmış olduğum projemdeki konunun tamamını okumamışsınız bence. Ben bir mynet olmak istiyorum ya da bir hürriyet olmak istiyorum mu diyorum acaba? Ya da bir site tanıtımı konusu açıp muynet sitemize beklerim ya da zürriyet sitemize beklerim mi yazmışım? Ayrıca verdiğin bu iki örnekte birbirinden çok saçma. Birisi HABER sitesi diğeri MAİL servisi bile olan, sadece OKEY oynayan kitlesi bulunan köklü bir site. Bir bak bakalım ikisinin de FORUM'u var mı?

Konumda belirtmiş olduğum projemin özgünlüğü asla tartışılamaz...



Olayı tamamen yanlış anlamadım ben temada benzeyebilir ne var bunda? 4 tekerlekli arabalara biniyoruz direksiyonu olan yada vitesi olan, tasarımda ufak tefek değişiklikler yaparak kurulabilir senin dediğin olay çok saçma! Domainler marka yaratmak o kadar kolay değildir zaten onedio.com u siz alsanız belki hiç duyulmazdı yada başarısız olurdunuz. onedio.com - nediyor.com - noluyo.tv gibi hepside aynı isimlerde diye marka olamadılar mı? Ha mynet.com ile hurriyete gelecek olursak mynet.com türkiyenin en büyük portalıdır bunu aklına biraz sok adamlar okey koymuşlar sen forum yap ne fark eder? Hürriyet'e de gelecek olursa senin projende bahsettiğin konular varya bir gir bak kaç adet birimleri var adamların senin aklına gelmeyen sayfaları vardır emin ol bu kadar böbürlenmene gerek yok burada! Herkes istediği siteyi istediği domain ile açar! ***.net sitesi var iken wmaraci.com açıldı mesela burası onlar var arkadaş biz neden webmaster forumu açalım mı dediler?