Merhaba,
Feyyaz konuyu açtığın iyi oldu değerli kardeşim. Olması gereken bir konu idi bilirsin ki kardeş olarak seni sever ve sayarım bu yüzden senin de bu sektör de para kazanmanı istiyorum. Öncelikle, feyyaz ile makale ve tanıtım yazısı konusunda tanıştık ve sağolsun ki kendisi bana bir gece de 37 tane tanıtım yazısı hazırlayarak sorunsuz olarak teslim etti. İlk zaman güvensizlik problemi olduğu için malum sanal ortam, tek tek bütün makaleleri inceledim ve tamamen özgün olduğuna kanaat getirerek hak ettiği meblayı kendisine ödedim.
Daha sonra, bir müşterim için çok acil olarak bir tanıtım yazısı lazım oldu ve 11'de kendisine söyledik'den sonra bana 12:30'a kadar 5 tane makaleyi yazarak aynı şekilde teslim etti. Beni bilen bilir pek fazla konuşmak ve konuları dağıtmak istemem. Herkes ekmeğini kazanıyor bu yüzden, ben feyyazın makale konusundaki disiplinli ve tamamen emek vererek yazmış olduğu kazandığı parayıda hakkı ile kazandığını düşünüyorum.
Makale konusun da, kendisine her konuda güvenerek tanıtım yazısı hazırlatabileceğiniz bir arkadaşımızdır. Tavsiye edebileceğim bir insan, memnun kalacağınızın garantisini veriyorum. Hayırlı ve bol kazançlar diliyorum kardeşim. (Bu gece 300 kelime tanıtım yazısı istiyorum acil) Teşekkürler.