dogan55
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam ben varım. Yardımcı olurum. Hatta bana da 1 makale yazarsanız çok sevinirim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
Seramik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Tamam hemen yazayım. Başlayalım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
internet medyası
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam banada yazabilirsiniz teknoloji sitesi için...
technokolik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilişim Sistemleri Müh.Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Mobil haber siteme bir adet de bana yazarsanız sevinirim
Glsm
Kaliteli makale hizmeti..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / K
-
Meslek
Yazar ve Akademisyen adayı..
-
-
Ad Soyad
Ü** K**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Merhaba, öncelikle makale sektörüne hoş geldiniz demek isterim. Yazacağım yorumları sadece siz eleştiri, fikir ve öneri istediğiniz için yapacağımı belirterek size birkaç naçizane düşüncemi belirteyim. ''Seo Uyumlu Makale Yazmak'' konunuzu inceledim. Şunu söylemeliyim ki anlatmak istediğiniz düşünceler, gidişat ve yapmak istediğiniz şeyler doğru. En azından yazıya görsel olarak baktığımızda dikkat çekiyor. Fakat anlatım bozukluğu ve noktalama hataları üst düzeyde. Sürekli olarak gereksiz yerlerde virgül kullanıp, esas virgül kullanılması gereken yerlerde ise kullanmamışsınız. Bununla birlikte birçok yerde yine noktalama işaretleri ile ilgili hatalarınız mevcut. Size yazınız içerisinden en az 20 hata gösterebilirim fakat örnek olması açısından sadece ufak bir yeri göstereyim;
''Dil bilgisi kurallarına uyulmalı ardından anlaşılır ve akıcı, sürükleyici olmalıdır. Özgün olmalıdır.''
Dil bilgisi kurallarına uyulmalı, akıcı, anlaşılır, sürükleyici ve özgün olmalıdır.
Bu şekilde daha doğru ve anlatım açısından da daha uygun değil mi?
Ben sadece gördüğüm birkaç yanlış konusunda sizi uyarmak istedim. Maksadım yolunuza taş koymak ya da sizi bu konuda ezmek asla değildir. Adım attığınız yolda başarılar diler ve bol kazançlar dilerim. Şunu da söylemek isterim ki makale yazarı olmak için ilk etapta dört dörtlük olmak gerekmiyor. Zaman içerisinde birçok tecrübeye sahip oluyorsunuz zaten. Ancak anlatım biçimi ve imla konusu için düzeltip düzeltemeyeceğiniz konusunda bir şey diyemem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Dil bilgisine hakim olmaktan ziyade daha önemli bir husus var. Kendi dalınızda alan seçmek ve severek yazmak. İyi bilmediğiniz konular iskelet gibi durur, samimiyet kokmaz. Mesela makale nasıl yazılır başlığı altında konu açmışsınız. Ancak sitenize makalenin nasıl yazılması gerektiğiyle ilgili yazı yazmışsınız. Yani işi bilmeden aktarmak istemişsiniz. Elbette ki bir yerlerden başlamak gerek. Lakin para kazanma hedefine odaklı yazılmamalıdır. Önce yazma kabiliyeti geliştirilir, para kendiliğinden gelir... Bunlar acizane tavsiyeler. Her işin başında eleştiriler, tavsiyeler olmalı ki başarıya ulaşmak güç olmasın... Kolay gelsin..
- Çocuk kitabı yazarı -
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
Seramik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Taş olarak algılamam. Biliyorum hatalarım olacaktır. Ben farkedemeyeceğim için zaten konu açtım ve hatalarımı yazmanızı istedim. Çok teşekkürler uyarılar için. Hatalarımı bekliyorum ki gelişmem için onları bilmem şart.
1 kişi bu mesajı beğendi.
dogan55
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
@
webbil arkadaşım gayet güzel bir makale yazıp teslim etmiştir. Emeğine sağlık ilerleyen zamanda beraber çalışmayı düşünürüm.
1 kişi bu mesajı beğendi.