MIRILTI adlı üyeden alıntı

Konuya başka cevap yazmayacaktım dostum ama şunu eklemek istiyorum benim tartıştığım senin projen ile o siteler arasında değil. Tartıştığımız herkesin nasıl siterse site açabileceğidir. Projen ile ilgilendiğinden ne mutlu sana ama büyük pazarın içinden çıkabilmek için büyük altyapıdır burada herkes elinden geleni yaptığı için ortaya bu şekilde projeler çıkıyor maalesef keşke herkes aklındakini yapıp 1 numara olsa ama olmuyor. Projende başarılar dilerim..


Yazışmaları okudum tabiki dediklerinizin doğruluk payı var. Bizim yani benim kızdığım nokta açılan sitelerin para hırsıyla açılıyor olması neden fikir olarak güzel olan bir projenin taklitleri yapılmıyor da sadece para kazandığı bilinen sitelerin taklitleri yapılıyor?

Onların taklitini yaparken marka olduklarını bildiği halde nasıl marka olunur diye araştırma yapmıyorlar da hangi sektör daha çok kazandırır arayışındalar?

Benim en başarılı olduğum sitemi açarken arkadaş çevrem bile bu işte çok para varmış öyle mi diye sorular yöneltiyordu. Doğruymuş varmış gerçekten ama ben bunu 1 yılı aşkın süre sonunda anladım. İlk 3 4 ay çok az kişi giriyordu belki yok denecek kadar az..

Ne alakası var şimdi derseniz burda o tarz sitelere bakın 1 ay geçmeden konu açıp bizlere sitem ediyorlar. Neymiş efendim hit çok azmış Adsense kazancı çok azmış.
Site analizine bakıyorum daha 1 2 aylık site sen 300 400 hit alıyorsun bre adam daha ne istiyorsun? Adsense kabul etmiş, reklamı 1 ay da almışsın.

Bizim sitemimiz bu konuda kimse benzer site açamaz gibi bir şeyi savunmuyoruz yani uzattım biraz hakkınızı helal edin