Aklında soru işaretleri olan arkadaşlar var. Kısa ve anlaşılır olarak bahsedeyim.

Şimdi Yazarkafe'ye üye olduğunuzda eğer Platin olarak başlarsanız yazılarınızı orada paylaşabilirsiniz. Daha sonradan Platin olursanız da öyle.

Öncelikle sizden, sitenize widget yerleştirmenizi istiyorlar. Seçtiğiniz bir yazarkafe logosunu, sitenizde her sayfada görünen herhangi bir yere koyun. Daha sonra Yazarkafe hesabınıza giriş yaptığınızda yazılarınızı paylaşanilirsiniz. Yazının kategorisi, başlığı vb seçtikten sonra yazıyı gönderiyorsunuz. Daha sonra editörler inceliyor uygunsa yayınlıyorlar.

Şunu tekrar söylüyorum Platin dışındaki siteler paylaşım yapamıyor.

Diyelim ki bugün bir yazı gönderdiniz. Herhangi bir sebepten dolayı ola ki yazınız yarın veya birkaç gün sonra yayına girerse geçmiş olsun. Bu durumda yazınız 1-2 gün önceki yazılar ile beraber, anasayfadan uzak ıssız bucaksız, kuş uçmaz kervan geçmez 1. veya 2. sayfalarda yayına girmiş olur. En fazla 1 birkaç tık alırsınız.

Başıma geldiği için söylüyorum. İlk başvurumda platin olarak kabul edildim. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki fazla okunması için ya" s*ks için bilmem kaç öneri", ya "bilmem de marka telefonun yeni modeli çıktı" diye yazı yazacaksınız. Ya da öne çıkarılan görsel olarak çok afedersiniz çıplak insan resmi koyun. Öbür türlü her ne kadar kaliteli ve özgün de yazsanız işiniz zor. Diğer yazılar hiç tıklanmaz demiyorum. Ama Blogger nedir ve SEO nedir başlıklı yazıların vitrine çıkabildiği bir yerden çok şey beklemeyin.

Mesela ben, bir makaleyi yayınlamadan önce 40 kez düşünür, 50 kere düzenlerim. Onlarca kaynak okurum ve konu hakkında araştırılmadık yer bırakmam. Ama yazarkafe'den hit falan gelmez.

Haber sitesi, cinsellik veya telefonun yeni modeli. Unutmayın bu 3 konu dışında çok hit beklemeyin. Belki gelebilir ama siz yine de beklemeyin.

Mesajıma cevap olarak "yazarkafe çok iyi bikere, bana çok hit geliyor sen yanlış yapmışsın sen becerememişsin gibi saçma şeyler yazmayın.