yildizmedia adlı üyeden alıntı

Hocam çok uzun zamandır bu işlerin içindeydim çok uzunca çok büyük siteler yöneticilik ve moderatörlük yaptım ama hep bir forumun sahibi olmak istedim sonunda kendi forumum wmdonanim.com kurdum bakalım tanıtım kampanyaları yapıyorum yaklaşık 1 hafta oldu yayıma sokalı alexa 7k hit çok güzel günde 1tl bırakıyor adsense den hayırlı eğer sende düşünüyorsan bizimle beraber çalışabilirsin :)


Pm ile görüşebilir miyiz?

ceyksparrow adlı üyeden alıntı

Yeni bir konu üzerinde ise elbette tutar



Dorebar adlı üyeden alıntı

Güzel kardeşim, inan bana tutmayacak diye bir şey yok. İçeriğin ne olursa olsun tutar. Evet genel forumlar biraz geç tutabilir sadece tek bir alanda hizmet eden forumlara göre ama, tutması için kategorileri açıp, birer ikişer konu açarak bırakmak yetmez. Ekibin olmalı, paylaşımlar yapılmalı, üyeleri paylaşım yapmaya teşvik etmeli, yarışmalar, kampanyalar düzenlemelisin.
Reklamını da iyi yaptığın zaman kesinlikle başarılı sonuç alırsın.




ntka adlı üyeden alıntı

Tutar neden tutmasın bende düşünüyorum ama zamanım yok ilk kurduğum forum sitem çok iyi yerlerdeydi fakat host sorunları yüzünden site mahvoldu gitti bir dahada açmadım yok trafik yetmedi yok cpu yok bilmem ne derken siteyi kapattım gitti ama hala forum aöma niyetim var ama zamanım yok dediğim gibi forum neden tutmasın site ilgi isteyen bişey ilgilenmezsen çöp olur gider ilgilenirsen kısa vadede olmasada uzun vadade istediğin yere gelebilirsin.


Ya mimarlık 1. sınıf öğrencisiyim işim gerçekten oldukça zor :D Mimari-İnşaat kategorisinde bi forum açsam mı diye düşünceler içerisindeyim