merhaba arkadaşlar. ben blogger altyapısı web siteleriyle uğraşa uğraşa bir bakıma html kodlarla haşır neşir oldum ama kod yazamıyorum. nasıl desem sadece blogger'a yüklediğim bir temada değişiklik yapacaksam Google Chrome'dan öğeyi incele yaparak o kodun temada nerede olduğunu görüyorum ve aratıp buluyorum, sonrada değiştiriyorum. mesela notepad++ ta sıfırdan kodlama yapamam. yani bilmiyorum desek de yeridir. şimdi geleyim asıl konuya

ben bu işe oldukça merak saldım ve bırakasım da gelmiyor. bir kaç yere sordum xhtml'yi önce öğren,iyice kavra inceliklerini ve digerleri benzeri zaten derken, internet'ten başka arkadaşlara sorduğumda ise javascript öğren html tırt diğerleri de çok zor dedi.

şimdi bu işe nereden başlanır. star wars serisi izleyecekmiş gibi oldum. hangisinden başlayacağımı bilemedim. bana sıralı bir liste yaparmısınız. birde daha ayrıntılı anlatan döküman, dergi vb. şeyler mevcut mu ? satın alabileceğim. youtube üzerinden de izleyeceğim ama dediğim gibi ilk önce hangisinden başlamam gerekiyor teşekkürler.