-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Merhabalar. Dun .xyz icin 1.99 $ kampanya yaptigini gordum isimtescil in. Oyle aklima gelen jenerik, jenerik olmayan, genel, ozel derken birkac tane domain bulup regledim. Bunlardan bir tanesi de basliktaki.
Kurtlarvadisi [dot] xyz
Kayda deger butun uzantilarinin dolu oldugunu gordugumde sasirdim acikcasi bu nasil kalmis diye? Sizce yanlis mi dusunmusum. .xyz beklenen basariyi elde eder mi? Yoksa kurtlar vadisi yeter mi xyz olmasi onemli degil mi? Degerlendirmek gibi bir amacim yok. Satis amacli aldim.
Diger regledigim domain de YETER [dot] xyz pek izlemiyorum ama bir dizi varmis sanirim bu isimde. Ayrica normal anlaminda da kullanilabilir.
Fikirleriniz icin simdiden tesekkur ederim. Iyi forumlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Regex
SEO & Law Consultant
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
2007 yılından itibaren Kurtlar Vadisi diye bir dizi yayımlanmıyor. Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizi ise her geçen gün reyting kaybediyor, artık iyice kendini tekrarlamaya başlamış durumdayken daha yıllarca süre devam edeceğini sanmıyorum. Uzantının da popüler uzantıların dışında olduğunu düşünürsek, hevesinizi kırmak istemem ama bana göre ölü yatırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makina Mühendisi
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tek sayfalık site yap, son bölümün her hafta youtube embedini koy yanlarına adsense :D Sitenin title şu olsun. Kurtal vadisi son veya yeni bölüm