ForexleKazan adlı üyeden alıntı
5 bin lira he ? 5 bin liraya günlük 1.7k altına düşmeyen aylık minimum 250 lira getirisi olan sitemi sana satabilirim bypangeaEder yada etmez sizde hemen bin yatırayım alayım gibi saçma sapan mesaj atmayın. Sizin gibi ölücülere binaen 5bin dedim.
Ek Olarak:
konu ile alakasız olacak ama tema sahifa teması ve neredeyse her sitede var bu tema. warezmi acaba ?
WM aracından birisinden aldım temayı. Sonra sahifa temasının olduğu hesabı bana vermedi satıcı baya bir sorun yaşadım. Burada onaykeles adlı bir kullanıcıdan almıştım. Sağ olsun paramın üstüne oturdu iade etmedi de. Yani tema orjinal tema fakat themeforest hesabı bende değil.
Ek Olarak:
Bir siteyi iyi bir noktaya getirmek kolay değildir. Hele ki kazanç sağlayan siteler değerli. Isin içinde emekte olunca ölü rakamlar ile piyasayi bitirmemek lazım. Hocam şahsen 4000 5000TL ederi olur eğer kazanç sürekli ise.tanıtım yazısı v.b kazanclar 150tl ye dahilse etmez o kadar (siteni inceleyemedim mobilde olduğum için. Yazdıklarım kaliteli siteler için baz alınabilir)
Şimdi kadar hiç tanıtım yazısı almadım. Siteden çıkan linkleri şimdiye kadar hep nofollow olarak ayarladım. Sanırım tanıtım yazılarının parasını da eklesem aylık 250 yi bulur herhalde gelir.