elimde bir index.html vardı , wordpress dizine attım adını index.php olarak değiştirdim ve style.css dosyamıda dizine attım daha sonra index.php nin içinden style.css dosyamı çağırdım ancak ne yaptıysam css kodlarını işlemiyor yani style.css dosyamı görmüyor , konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Sorun çözüldü : temayı tekrardan yükledim çalıştı.
Emrecany hocam sitede header.php yok sadece index.php var , aslında index php sayfasıda yoktu , bu tema html/css teması yani php kodlanmamış ben index.html dosyasının adını index.php yaptım daha sonra wordprese attım yazdığın kodu uyguladım gene çalışmadı , style.css dosyamda tema klasorünün içinde index.php ile aynı yerde
bkrknk :) hocam sen daha wordpress'e dökmemişsin ki temayı öyle çalıştıramazssın onu birinin wordpress'e dökmesi lazım header.php,index.php,footer.php,page.php,single.php bu şekilde ayrı bölümleri olacak.
Emrecany hocam konu başında yazmıştım zaten php kodlanmadığını ancak bazı ingilizce kaynaklarda index.html dosyasının wordpresste çalıştırılabildiğini gördüm ki zaten index.php olarak değiştirdim normalde görmesi gerekmezmi
Ek Olarak: Sorun çözüldü : temayı tekrardan yükledim çalıştı.
bkrknk konuyum tam okumamışım html şeklinde ki bir tasarım wordpress'de çalıştırılır ancak fonksiyonları yerine getirmez yani bir yazı ekledin diyelim o yazı ekranda gözükmez menülerde düzenleme yaptın bunu okumaz yani İLLAKİ WORDPRESS'E DÖKÜLMESİ GEREKİR.