Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Hürriyet gibi bir gazete sitesinin Pagerank değeri 8 ancak Fake olarak gösteriyor ilginç değilmi? :) Bence site de sorun olabilir diye düşünüyorum. Tek bir yere bağlamamak gerekiyor. Farklı siteler üzerinde hızlı sorgular yaparak aslında çelişkide kalmamak gerekiyor. Belki fake olabilir ama bu Hürriyet'in kendi sorunu bizde bundan sonra tanıtım yazısı ve link satın almayız :p
Caesar
ich bin /root
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Fake pr şudur. Zamanında prler esas alınıp yansıtılıp ve güncelleniyorken örneğin pr5 bir siteyi 301 ile farklı bir domaine yönlendirdiğinde, yönlendirdiğin domain o pr yi alıyordu. daha sonra 301 i bozuyorlardı 2 adet pr5 domain ortaya çıkıyordu.
Birisi gerçek, diğeri fake.
Ama şuan pr nin bir önemli yok pr 0 gibi gözüken bir domain pr8 siteden daha fazla pageranka sahip olabilir.
PR ye bu kadar bağlı kalırsanız hiç bir halt edemezsiniz ne seo açısından nede başka bir açıdan. 8 sene öncenin olayına bağlı kaldınız hala anlam veremiyorum.
Ne pr imiş. Güncellenmeyecek dedi zaten adamlar milattan önce artık.
1 kişi bu mesajı beğendi.
>/dev/null 2>&1
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Pagerank kalktı artık, fake olsa ne olur olmasa ne olur :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Pagerank kalktı diye bir ibaresi yok Google'ın. Link ticareti nedeniyle suistimal edildiği için sadece Google geliştirici ekibinin erişimi var. Bunca kaynak var. Hadi ingilizce yetersiz de ezberden ne de güzel sallıyorsunuz. O yok, bu kalktı, şunun önemi yok... Bu kadar yetkinseniz Google'a iş başvurusu açın ya da kendi arama algoritmanızı yazın.
Türkiye'de herkesin her konuda fikri var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
PR kalktı ama etkisinden kalkamadı millet.Şu PR yerine gelecek yeni sistem bir an önce getirse Google iyi olacak.
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
Caesar
ich bin /root
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Kapışır cahil olduğu için kapışır evet. Ben sana PR0 bir domain söylerim PR 8 sandığın domainden 50 kat daha fazla getirir verir adama.
O pr 6 7 8 sandığınız domainlerin çoğu belki pr 1 e çekildi ama siz göremiyorsunuz. Ama6 sen önce pr0 olan ve şuandada pr0 olarak gözüken bir çok domain belki pr9 anlamamak için çabalıyorsunuz.
Tanıtım yazısı dediğiniz şeyde saçmalıktan öteye gitmez.
Çok biliyorum sanıyorsanız istatistikle gelin günlük maksimum 1000 5000 10000 hitli sitelerinizle einstain sanıp kendinizi ortaya saçmalıklar sallamayın.
Neyse son mesajım.
Ek Olarak: Ekstra olarak pagerank ile fake pr arasındaki farkı dahi bilmeden karşındaki adama saçmalam demek inanılmaz özellikle sana birşeyler öğretmeye calışan bir adama. Bu bilgileri insanlar parayla satın alınamıyor ondan sonra neden kimse artık bişey paylaşmıyor diye yakınıyorsunuz.
Siz kendinizi çoktan einstain moduna sokmuşsunuz bizim bişeyler öğretmeye calışmamız zaten başından itibaren hata.
Saygılar.
>/dev/null 2>&1