Bu sorulara cevap verebilen herkesin sosyal ağ projesi başarılı olur, tabi verecek bir cevabı varsa :)
Facebook'ta senin siteyi daha modern, daha konforlu kullanman için 2,700 kişi çalışıyor. Facebook senin siteyi daha hızlı gezebilmen için 1000'in üzerinde sunucu kullanıyor. Toplamda senin için harcadığı para aylık 1 milyon doları geçiyor ve bunun karşılığında senden tek kuruş talep etmiyor.
Sen ne veriyorsun?
Facebook'ta senin siteyi daha modern, daha konforlu kullanman için 2,700 kişi çalışıyor. Facebook senin siteyi daha hızlı gezebilmen için 1000'in üzerinde sunucu kullanıyor. Toplamda senin için harcadığı para aylık 1 milyon doları geçiyor ve bunun karşılığında senden tek kuruş talep etmiyor.
Sen ne veriyorsun?
Şimdi hocam tabi ki facebook ile tutup ilk aşamada bu kadar karşılaştırma maddi yönden yapılamaz ama en azından bizde ücret talep etmiyecegiz. Bu arada tasarım ve yazılım bakımından da fscebook tan kalır yaninin olmadığını düşünüyorum elimdeki yazilimin
Ek Olarak:
@GNCWEBTASARIM
Yazılımı siz mi yazıyorsunuz ?
Sunucular Türkiyede mi barındırılacak ?
Arayüz özgün mü ?
Herkes 100% yerli ile başlıyor ama alt yapısı hep çakma çıkıyor :S
Yazılımı siz mi yazıyorsunuz ?
Sunucular Türkiyede mi barındırılacak ?
Arayüz özgün mü ?
Herkes 100% yerli ile başlıyor ama alt yapısı hep çakma çıkıyor :S
Yazılım tasarım bana ait arayüz face benzeri sunucular izmirde Bu dedikleriniz doğrultusunda yukarıda bir site belirttim adamların hazir sistem ile aldiklari ilk 20 günlük sonuçları da belirttim