Onvr adlı üyeden alıntı

Yerli sosyal ağ diyorsun var olanların scriptini alıp kuruyorsunuz, yani açıklamasına Türk yerli sosyal ağ yazılarak yapılacak iş değil.

Farzedelim yaptınız bu sitenin guvenligini bakımını vs. yaptırabilecek misiniz? Sadece reklama yatıracak paranız var mı? 2-3 wm forumlarına tanitarak olmaz...

Yol yakinken baska ise yönelin...

Özenti olmayın, özgün olun.

Vallahi hocam adamlar yapti Çok iyi de sonuçlar alıyorlar.

Ek Olarak:

hairmed adlı üyeden alıntı

Siz elinizdeki yazılımın sınırlarını biliyor musunuz? Siz mi yazdınız? Kodların her satırına hakim misiniz? En fazla kaç kullanıcıyı kaldırabilir? Sisteme sızıntı olursa engelleyebilir misiniz? Bunun için bir ekibiniz veya kişisel olarak yeterli donanımınız var mı?

Yani elinizdeki yazılımın Facebook'tan kalır yanı olmadığını düşünüyorsanız .NET veya PHP olmamalı. Çünkü bu seviyedeki sitelerin kendilerine has yazılım dilleri var. Dünyada başka örnekleri yok.

.NET ve PHP'nin sınırları vardır.

Yazılım sınırlarında Bir problem olacağını düşünmüyorum, kodlar ben yazdım Yazılım dili PHP sızinti konusunda ilerleyen zamanlarda göreceğiz suan birsey demek doğru olmaz.

Php sınırları vardan kastiniz nedir ?

Ek Olarak:

Samurai adlı üyeden alıntı

Hangi Dil ile yazdın ?

PHP

Ek Olarak:

bykaraer adlı üyeden alıntı

facebookun aynısı olduktan sonra neden gelsin kullanıcılar ?
Benim tüm arkadaşlarım facebooktayken ben oraya gelsem tek başıma ne yapacam ?
şimdi arkadaşlarınıda getir diyebilirsin arkadaşlarımı getirmem için ne diyeceğim %100 yerli demem yetmez.

Ne yapmak lazım önerileriniz nedir bu hususta Peki