Arkadaşlar hepiniz birşeyin ticaretini yapıyorsunuz iyi veya kötü.Burada bulunabildiğinize göre konumunuz çok kötü sayılmaz.

Bugün facebookta gezerken bir ablanın yazdığını gördüm ve aklıma bir fikir geldi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

önçrlikle merhaba benim çok acil bi sorunum var bu arkadaşımın facesi ve ben çk zr durumdayım ne olur yardım edin 100 tanesi 1 milyondan tespih dizim kızıma bakmaya çalışıyorum kızım sırf kız dogdu diye eşimden kızım 1 aylıkken ayrıldık kızım 16 yaşında çok başarılı bir kız 4 sınıftan beri takdir ve üstün başarı belgesi alıyo ama yetişemiyrum babasını ayrıldıktan beri görmedik bende görmedim nafakada almıyoruz .ama gençlik işte şunu ister bunu ister ama yok işte kurban olduğum ALLAH tan başkada kimsemiz yok bu ay ev kirasını ödeyemedik kiramız 350 lira tespihkeri yetiştiremedim sizlerden istediğim ne olur çocuklerınız kullanmadığı eşyalarınız varsa gönderebilirmisiniz çocuğumu çok sevindirirsiniz birde şu kiram bi ödense dünyalar benim olacak ne olur yardım edein başınızı ağtıttım kusura bakmayın çok teşekkür ederim ben emel

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Her zaman birşeylerin telaşında koştururken çevremize hiç bakmıyoruz.Bir site oluştursak hep beraber ihtiyaç sahipleri bulunsa siteyle iletişim kurulsa güzel bir proje ortaya çıksa aylık gönlünden geçen 5 10 tl neyse gönlünden kopan neyse bağışlasa ihtiyaç sahiplerine ulaştırsak güzel bir proje olmaz mıydı ? İlla para mı kazanmalıyız herşeyden ?

Ben 5 şubatta askeriyeye teslim olucam böyle bir projeye önderlik edicek varsa maddi açıdanda desteklerim maneviyat olarakta.

Ayrıca böyle bir projeye wmaraci.com adminleri olarak desteklerlerse proje gerçekten oluşturulabilir ve güven ortamı sağlanabilir.

Fikirlerinizi sizde sunun lütfen böyle bir proje biz wmaraci.com sakinleri olarak oluşturulmalı bence :)