cokobo
To Be or Not To Be
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Telekom&Bilişim
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
Arkadaşlar hepiniz birşeyin ticaretini yapıyorsunuz iyi veya kötü.Burada bulunabildiğinize göre konumunuz çok kötü sayılmaz.
Bugün facebookta gezerken bir ablanın yazdığını gördüm ve aklıma bir fikir geldi.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
önçrlikle merhaba benim çok acil bi sorunum var bu arkadaşımın facesi ve ben çk zr durumdayım ne olur yardım edin 100 tanesi 1 milyondan tespih dizim kızıma bakmaya çalışıyorum kızım sırf kız dogdu diye eşimden kızım 1 aylıkken ayrıldık kızım 16 yaşında çok başarılı bir kız 4 sınıftan beri takdir ve üstün başarı belgesi alıyo ama yetişemiyrum babasını ayrıldıktan beri görmedik bende görmedim nafakada almıyoruz .ama gençlik işte şunu ister bunu ister ama yok işte kurban olduğum ALLAH tan başkada kimsemiz yok bu ay ev kirasını ödeyemedik kiramız 350 lira tespihkeri yetiştiremedim sizlerden istediğim ne olur çocuklerınız kullanmadığı eşyalarınız varsa gönderebilirmisiniz çocuğumu çok sevindirirsiniz birde şu kiram bi ödense dünyalar benim olacak ne olur yardım edein başınızı ağtıttım kusura bakmayın çok teşekkür ederim ben emel
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her zaman birşeylerin telaşında koştururken çevremize hiç bakmıyoruz.Bir site oluştursak hep beraber ihtiyaç sahipleri bulunsa siteyle iletişim kurulsa güzel bir proje ortaya çıksa aylık gönlünden geçen 5 10 tl neyse gönlünden kopan neyse bağışlasa ihtiyaç sahiplerine ulaştırsak güzel bir proje olmaz mıydı ? İlla para mı kazanmalıyız herşeyden ?
Ben 5 şubatta askeriyeye teslim olucam böyle bir projeye önderlik edicek varsa maddi açıdanda desteklerim maneviyat olarakta.
Ayrıca böyle bir projeye wmaraci.com adminleri olarak desteklerlerse proje gerçekten oluşturulabilir ve güven ortamı sağlanabilir.
Fikirlerinizi sizde sunun lütfen böyle bir proje biz wmaraci.com sakinleri olarak oluşturulmalı bence :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Düşüncen çok güzel kardeşim ama hayata geçirilmesi çok zor ,suistimal edilir,ayrıca sosyal medyada dolaşan bu gibi yardım çağrıları bana pek inandırıcı gelmiyor.bir yorumda rastlamistim birine bana inandırıcı gelmedi tabi ben takipteydim baktım biriki ayda bir isim değişiyor, tam emin oldumki **************.
cokobo
To Be or Not To Be
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Telekom&Bilişim
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
Abla burda her ilden insan var.Ayrıca yakın karakollarla ve belediyelerle iletişime geçildiği taktirde bu konuda yardımcı oluyorlar.Herşeye aklı yeten insanoğlu böyle bir projeyide yapabilir bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Düşüncene saygı duyuyorum. Ve beğendim hocam. Fakat zaten böyle bir sistem varken yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Örnek: Gitti Gidiyor, Sahibinden gibi... Bu siteleri ona ulaştırırsanız çok daha iyi olur diye düşünüyorum.
cokobo
To Be or Not To Be
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Telekom&Bilişim
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
Böyle bir durumdan haberim yoktu.link atarmısınız ?
EuyeneJR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%40)
Kişinin İletişim bilgilerini bana ulaştırırsanız, gerekli araştırmalardan sonra eğer durum doğruysa Çocuğun eğitim masrafları tarafımca karşılanacaktır.
İyi Forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Raporlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Hocam iyi niyetinizi takdir ediyorum fakat şöyle bir durum var, yardım ve bağış toplamanın yasal yükümlülükleri var, bir keresinde bir arkadaşım için iş yerinde para toplamak istemiştim, babasının ameliyatı dolayısıyla. Şirket idaresinden bana bunu yapabilmek için bazı izinlerin gerektiğini makbuz vs bastırmamın, bağış hesabı açtırmamın gerektiği falan söylediler, çok uğraştırıyorlar. Fakat ilk yorumda arkadaşın belirttiği gibi Valilik, belediye gibi yerlere başvurulabilir, eski ikametimde bir komşum vardı, sağlam olduğu halde çalışmazdı 4 te çocuğu vardı, sadece devletten gelen yardımlarla benden daha lüks yaşardı, ekmeği aşı aşevinden gelirdi vs bence devlet kapısına uygun dille ifade edilirse sahipsiz kalmazlar.