Asabımı bozuyorsun istediğin yere intikal ettir istersen git mahkemeye ver istediğin yerde istediğin zaman görüşelim.Ben sana lisanslı dosyaları kurar teslim ederdim vbseo gerekli olduğu için bir teklifte bulundum bu kadar.vbseo kurup zaten teslim edicektim ben sana w@rez olarak.Kurulum dosyası dediğim benim kurulum arşivim olabilir mi acaba ? sen kurulum için anlaştın benimle bende dosyaları yükledim sana yaptığım herşeyi tek tek mi anlatıcam.Benim burada bir sürü insanlar ticaret geçmişim oldu kimsede ne param kaldı nede parası bende kaldı.Benim hakkımı yiyip rahatlıcakmıydın ? yoksa işine mi gelmedi sonradan ? neyse ne daha cevap vermicem sana

Ek Olarak: Skypeden ekleyip istediğini bulamayınca cazgırlık yapmasını biliyorsunuz anca.Cevabım yok daha size.

Ek Olarak: Ayrıca adminler diyorsun baksınlar benim özel mesaj geçmişime kurulum yaptığım insanlar ne zaman yazmışta cevap vermemişim.Bana küfür hakaret eden adama ben cevap vermem.Sizinle iletişimimi kesiyorum.

5 şubat askere teslim oluş tarihim bu yüzden kurulum yapılmayacaktır.Hepinize iyi forumlar bu konuya bir daha bakmayacağım.