taskirancemal adlı üyeden alıntı

Yaptığınız işe göre takipçi kitlesi buluyorsunuz. Mesela burç yorumu olan bi sayfa olacaksa kadın takipçilerin olduğu profillerden takip yapıyorsunuz. Örnek: erkek sanatçılar, erkek modeller, benzer işi yapan sayfalar gibi. Daha sonra onların takipçilerini takip etmeye başlıyorsunuz. İnstagramın saatlik 100 follow ve 100 unfollow limiti var ona gör fazla abartmadan takip yapın. Gün sonunda da unfollow yaparsınız. Elle yapmak zor gelebilir o yüzden telefon uygulamaları kullanabilirsiniz. Crowdfire kullanıyordum ben. Hatta auto it ile Basit bir kod yazıp otomatik takip yaptırabiliyorum. Ama takibe takip çok Zaman alan bir şey. Yani 10bin takipçi yapmanız 2-3 ayı bulabilir. Belki daha da fazla. Çünkü limitler engelliyor. Ama buna rağmen tamamen organik takipçi oluyor. Mesela siz 1000 takipçi ile 100 like alırsınız ama başkası 5000 takipçi ile 50 beğeni bile alamaz.

Bir de benden tavsiye sakın takipçi satın almayın. Tamamı sahte ve **************lık. Kendi çabalarınız ile yapın yada parayla reklam yaptırın. O da çok pahalıya patlıyor.



Çok güzel açıklamışsınız teşekkür ederim peki içeriğin çok olması takipçileri etkiler mi çünkü az takipçi ile az beğeni geliyor birde hastag kullanırken en çok hangi hastagleri kullanayim.