SeoPlatin Hocam valla ben oltayı attım , balığı yakaladım arkadaşlara sadece balığı çekmek düşecek.Canlı destek sistemimi bile ücretsiz tahsis edeceğim. yeterki işlerini ilerletsinler.
Eğerki imkanı varsa modlarımızın ve yöneticilerimizin ricamdır. konuyu panoya taşıyabilirlerse daha çok kişiye ulaşıp daha çok kişiye şans olmasını dilerim.çıkmayan arkadaşlarda üzülmesinler 1 ayda 1 tekrardan bu şekilde bir kampanyamız olacaktır.
Ek Olarak: Son 1 saat 15 dakika arkadaşlar.
Ek Olarak: Arkadaşlar Tekrar Merhaba.
Çekilişi Kazananlar:
Graybilisim
emreturhan55
ferhatcevik
Çekilişi kazanan arkadaşlar yarın saat 12 ye kadar hosting bilgilerini iletirlerse islemlerine baslanacaktir. detaylı bilgi için lütfen özel mesaj atmaktan çekinmeyiniz !
saat 12 ye kadar bilgilerini iletmeyen arkadaşlar yerine diğer arkadaşlarımıza hakları devrolunacaktır.
Eğerki imkanı varsa modlarımızın ve yöneticilerimizin ricamdır. konuyu panoya taşıyabilirlerse daha çok kişiye ulaşıp daha çok kişiye şans olmasını dilerim.çıkmayan arkadaşlarda üzülmesinler 1 ayda 1 tekrardan bu şekilde bir kampanyamız olacaktır.
Ek Olarak: Son 1 saat 15 dakika arkadaşlar.
Ek Olarak: Arkadaşlar Tekrar Merhaba.
Çekilişi Kazananlar:
Graybilisim
emreturhan55
ferhatcevik
Çekilişi kazanan arkadaşlar yarın saat 12 ye kadar hosting bilgilerini iletirlerse islemlerine baslanacaktir. detaylı bilgi için lütfen özel mesaj atmaktan çekinmeyiniz !
saat 12 ye kadar bilgilerini iletmeyen arkadaşlar yerine diğer arkadaşlarımıza hakları devrolunacaktır.
teşekkür ediyorum hocam, bilgilerimi iletiyorum birazdan.