lostyazilim

Boy uzatma

33 Mesajlar 4.100 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Sirius Sirius WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)

Caesar adlı üyeden alıntı

önce amatör dedin sonra kas göstermekle olmaz dedin. Doğru söylüyorsun vucut geliştirmede profesyonellik vucut geliştirerek olmuyor aminoasit alan bir amele aynen dediğin gibi mr. olympia oluyor.

Çok boş konuşuyorsun çocuk olduğun için umursamamaya calışıyorum. Bir halt bildiğin yok daha öncede söylemiştim her konuda aynısın.

Bilgisi olmadan fikir sahibi olan insandan her zaman uzaklaşmışımdır. Senden de şuanda uzaklaşacağım gibi.

Saygılar.

Saygılar sizinle aynı kurvarda değiliz.

wmaraci
reklam

BeTu BeTu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 134
  • Beğeniler 43 / 48
  • Ticaret 1, (%100)
Bol bol süt içmenizi tavsiye ediyorum :) yatmadan önce 1 bardak süt boyunuzun uzamasını saglıyacaktır.

negiu negiu WM olmaya çalışıyoruz Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Fizyoterapist
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 526
  • Beğeniler 2 / 183
  • Ticaret 0, (%0)

Caesar adlı üyeden alıntı

O kadar boş konuşan varki konuda. Tekrar yazıyorum boyun uzamak kardeşim en fazla eklem araların genişler ytoplamda 1-2 cm belki uzarsın ama bu uzamak değildir.

Kemik ile eklem arasının açılmasıdır.

Şimdi gelelim teknik bilgiye boy uzatan hormonun adı Growth hormonudur. Ergenlik dönemi bitene kadar bu hormon kemikleri uzatır.

Ergenlik dönemi bittikten sonra ne yazıkki kemikler boyuna uzamayı bırakır ve enine genişlemeye başlar.

4 senedir profesyonel olarak vucut geliştiriyorum ve düzenli olarak günde 6 Ui (6 unite) dışarıdan growth hormonu alıyorum.

Boyu uzattığı gibi kaslarıda hızlı geliştirir growth hormonu. (45 Uİ si - 750 tl) öyne düşünün.

4 Senedir 1 cm bile boyum uzamadı ama omuzlarım ve çenem çok genişledi.

Çünkü kemikler artık boyuna değil enine genişliyor growth ile.

Saygılar.

Growth'un türkçe adı büyüme hormonudur. İnsanlar ergenlik çağında çok fazla salgılarlar sonra yavaşlar ve durur insan için artık yıkım başlar.

O yüzden boş boş konuşanları bırak en azından bir doktora gidersen söylediklerimi aynen sana ileticektir.

Aynen öyle. Epifiz plakları kapandıktan sonra kemiğin uzunluk artışı durur. Buradan sonra tek çare cerrahidir. Cerrahi olarak %10'a kadar uzunluk artışı sağlanabilir(kadınlarda 130cm erkeklerde 140cm altında boya sahip erişkinlerde doktorun kararına bağlı olarak uygulanır).Erişkinliğe ulaştıktan sonra sporla, besinlerle, hormonla vs ile boyu uzatamazsın, fizyolojik olarak mümkün değil. Sadece sabah uyandığında vertebraların arasındaki mesafe yüklenmeye bağlı olarak biraz fazla olacağından 1-2 cm boyda farklar olur.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al