Cemorg
Php Developer
Bronz Üye
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir sağlık derneği kuruluşunun web sitesini sunucumda bulunduruyorum. Sağlık kuruluşu olduğundan dolayı yoğun saldırı altındayım. Acaba siteye SSL alsam bir faydası dokunur mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Profesyonel Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sağlık kuruluşu olmasıyla saldırının ne alakası var onu anlayamadım. SSL alırsanız büyük oranda saldırıları engellemiş olursunuz, illa ki bir faydası olur yani.
Cemorg
Php Developer
Bronz Üye
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
500 küsür web sitem bulunuyor sunucumda ve sadece sağlık kuruluşlarına hizmet eden siteler saldırı alıyor. Tesadüf gibi gelmedi
sospas
www.mustafasevinc.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sales and Technical Manager
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Yanlış bilgilendirme yapmayalım. Ddos saldırısı alıyorsa, SSL `nin ne gibi faydası olabilir? Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım. Ne tarz saldırı alıyosunuz bilinmez ama SSL `nin bu tarz koruması yoktur. Saldırı türünü açıklarsanız, yardımcı olabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ddos cloudflare ile korumaniz gerekemektedir ssl kredi karti kullanimi ödeme alim satim yapan firmalar için hiçbirşey kazandirmaz hocam
samsa
Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
T** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
SSL güvenlik sertifikası internet üzerinden siteniz içerisinde kredi kartı kullandıra bilmek için yani sanal post sistemini entegre edebilmeniz için bankaların şart koştuğu bi güvenlik sistemidir. Online etkileşimde bulunulan kullanıcılarınızın şifrelerini ve kart bilgisi gibi öznük bilgilerinin şifrelenerek korunmasını sağlayan bir sistemdir. Aynı zamanda site protokolünü değiştirerek bunu belirtir.Örneğin http olan protokolünüz https olarak değişir. Aldığınız saldırılara karşı sanırım SSL sertifikası bi fayda göstermez gösterirsede ne kadar etkin olur onu bilemem. Ancak bildiğim şu ki SSL sizin müşterilerinizin bilgilerini şifreleyerek koruyan bir yazılım.
Ayrıca sağlık içerikli bir web siteninde saldırı alması enteresan bir durum ya onu hiç anlamadım.
AKDNZ
#Sunucu Kurulumu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ağ Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Sunucuda 500 küsür web site barındırıp SSL nin saldırı engellemeyeceğini bilmiyorsunuz.. Enteresan doğrusu.
4 kişi bu mesajı beğendi.
Cemorg
Php Developer
Bronz Üye
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
@akdnz iyi bir programcı olduğumu belirtmedim ancak iyi bir pazarlamaciyim. Yapmak değil satmak daha önemlidir. Zorda olursam 100 liraya sana yaptırır 1000 liraya başkasına satarım.yapmadigim şey değil. O yüzden daha efendi bir üslupla konuşursan daha uygun olur. Sonuçta bilmemek ayıp değil diye biliyorum. Herkese ilgisinden ötürü teşekkür ederim. İyi çalışmalar
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Yalan yanlış bilgiler vererek yanlış yere yönlendirmeyin arkadaşı. Saldırının yazılımsal veya donanımsal olarak karşısı alınır. Fakat SSL in hiç bir faydası yoktur. Ssl bağlantıları şifreler, güvenlik sağlar. Bu güvenlik saldırı bazlı güvenlik değildir :) hiç bir bilginiz yoksa eğer cloudflare kullanın hatta 20 dolarlık paketi alın derim.
2 kişi bu mesajı beğendi.