moral bozmak istemiyorum gerçekten çok uzun süre bu sektördeyim sizin gibi 1000 tane kişi gördüm böyle projeleri olan bazıları cesaret etti hayata geçirdi sitede 50 üye varsa 50 si erkek sonra kapattılar bu işler öyle 2-3 lise , üniversite öğrencisinini fikri ile olucak değil çok büyük yatırım ve emek istiyor yani artık sistem Mark Zuckerberg gibi işlemiyor büyük projeler büyük yatırımlar istiyor hani şöyle düşünebilirsin biz önce kurarız sonra adam çekeriz yatırımcı gelir işte o işler öyle olmuyor sen kurar kurmaz parayı reklamlara saçman gerekiyor o kadar maddi imkanda bir öğrencide olmuyor malesef
"Buraya Lütfen Dikkat Herkesi İlgilendiriyor"
eğer gerçekten harika fikirleriniz varsa lütfen burda paylaşmayın gerçekten boş yere klavyenin tuşlarına basıyorsunuz bunun için zaten devletin bir yeri var gidin projenizi anlatın eğer gerçekten geleceği olan bir proje ise zaten size destek çıkarlar o da mı olmadı özele geçin kendinize bir yatırımcı arayın projenizi anlatın beğenirse zaten size destek olucak burda boş yere yazmanızın hiç bir anlamı yok
Umarım Üzücü Konuşmamışımdır size destek olmak istedim hayallerinizi biz yerine yatırımcılara açarak çok daha kolay başarıya ulaşırsınız
İyi Çalışmalar.
samdilli