Önçelikle bu temayı üçretli olarak cıkarcaktım ama sonradan herkez yararlansız ve isteyenler bağış yapsın dedim. Temada cok özen gösterdim ve js kullanılmıştır yorumlarda bile js kullanılmıştır. Tema responsive olmuş olup mobil telefonlar ile uyumludur. Responsive olarak sadece menü yani header deki menü görünmemektedir. Temayı kurarken basit şekilde ayarlar yapmanız gerekiyor bunları aşağıda yazıcam ve uygulamınızı tavsiye ediyorum.

Aşağıdaki örnek resim olarak verdiğim demo'da hedar'de sağ üst'de sosyal butonlar mevcut onlarda hata vardı kaldırdım. şuan header de sosyal butonlar olmadan boş olarak gelmektedir. header.php dosyasında not verdiğim yerde sizin sosyal içon butonları html kodlarını oraya ekleyerek style.css dosyasına uygun yere css kodlarınızı ekleyerek de kullanabilirsiniz bunlar gibi yapmanız gerekenleri anlatıcam okumaya devam edin.

İlk önçe temayı kurmadan önçe düzenlemeniz gereken yerler var bunları anlatalım.

Temada düzenleme yapmanız gereken yerler

Header.php

35.ci satırda sosyal butonların ekleme yeri sizin css ile html kodlarını düzenleyerek ekleyin.

40.cı satırda logo yolu var buradaki logoyu kendi logonunuz ile değiştirin. Boyutu için bizim eklediğimiz logoyu inçeleyin ayrıca isterseniz psd dosyasındanda yararlanabilirsiniz. psd mevcut favicon ile birlikte.

sidebar.php

Sidebar alanını kendiniz html kodlarını inçeleyerek düzenleme yapabilirsiniz. Eklemeler yapıp cıkartabilirsiniz temayı bozmadan.

footer.php

13.cü satırda bulunan son konular başlıklı kaç adet gözükeceğini değiştirebilirsiniz.

31.ci satırda yine popüler konuların kac adet olacağını değiştirebilirsiniz biz 5 olarak belirledik.

46.cı satıda iletişim sayfası mevcut bunun için contact form 7 eklentisi kurulu olması gerekmektedir ve "id 309" olan 309 sayısını kendi contact form 7 sayfasındaki kendi formunuzun id numarsı ile değiştirmeniz gerekiyor. Aksi halde id numarası eşleşmez ise iletişim formu gözükmeyecektir.

61.ci satırda kayıtlı üye sayısı var bunu göstermek istemiyorsanız silebilirsiniz.

66.cı satırda wordpress versiyon numarsı mevcut güvenlik acısından herkez wordpress den kapatıyor ama ben göstermeyi tercih ettim üstekik temanın alttında göz önünde.

Bağış yapabilirsiniz.

Bağış yapmak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Bağış yap...

Temayı İndir Üçretsiz

İndir Tema

Konuya ulaşmak için yorumda yapabilirsiniz.

Biryoo.com Biryoo V5 Teması Sayfası

Temadan resim olarak demo

header kısmı yani üst kısım.

footer kısım yani sayfanın en altı.