-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sende bu işte çok iyi olursan sende yaparsın ;) adamlar işi biliyor ki yapıyor :)
dem
Durma çalış !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
ben 4 adet kullanıyorum,to artıyor tbm düşüyor,zamanında 3 adet kullanıyordum to düşüyor tbm artıyor neredeyse aylık kazançları birebir aynı,yani çok arttırdığın zaman tbm yerlerde sürünüyor,ziyaretçiyi de kaçırmış olman diğer dezavantaj,google en idealinden bahsediyor ki o da 3 reklam birimi.
Anil
I'm Here!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Advertising
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
153, (%100)
Adsense pro (kurumsal) ise doğal diye biliyorum. 5-6 reklam ekleme izni oluyordu.
.
ozguroyun
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Adsense Premium da normal bir durum diye biliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar. Adsense Premium hakkında bilgim yoktu, sayenizde öğrenmiş oldum..
Bilmeyen arkadaşlarda umarım konu yararlı olur.
3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bir sayfaya cok reklam eklemesi birsey degistirmez aksine siteye girenleri rahatsiz etmis olursunuz.Her sayfada iki uc gorsel reklam ve bir iki yazili reklam ekledimi yeterlidir.Genellikle cogu haber sitelerinde yeri geliyor 5 veya 6 adet gorsel reklam yerlesimi goruluyor.3 den fazlasi yasak deniliyor ama ne kadarda olsa buyuk sitelere farkli bir kural uygulaniyor.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Halı Yıkama
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
bence premiumla alakası yok 3 metin 3 görsel reklam eklenebiliyor diye biliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
6 reklam üzerine bir pop-up, bir de sayfanın altına inince sağ köşeden beliren reklam görmüşlüğüm bile var. şikayet ettik. sonuç? hiçbir şey.
160*600 kanatlarda reklam kullanan siteler genelde 5 reklam kullanıyor. Çünkü o reklamları ziyaretçi kısa süreli görüyor. Sayfanın yüklenmesini de geciktirdiği için benim neredeyse hiç kullanmayı tercih etmediğim reklam boyutu.
Her 4-5 reklam ekleyen de Premium Publisher değil. Onu sağlaman için aylık çok ciddi ziyaretçi rakamlarına sahip olman lazım. Bunlarınki tamamen kural ihlali.
Yukarıda da biri bahsetmiş. Reklam sayısının artması, geliri arttırmıyor. Aksine düşürüyor. Zaten 3 reklam makul. Bağlantı ya da arama kutucuğu vs. koyduğunda siteye tbm düşüyor. Bir ziyaretçi eğer zaten reklama tıklayacaksa tek reklam da eklesen tıklar. Önemli olan çöp reklamları engellemek ve yerleşimi iyi ayarlamak.
Bir de bunların çoğu script kullanıcısı. Çünkü çoğu scriptte yerleşime müdahale edemediğin gibi mobil ve masaüstü ayarlaması yapılamıyor. Wordpress gibi sistemlerde ister sayfa bazında, ister eklentilerle temada gösterilmeyen alanlarda, isterse de mobil için ayrı gösterim masaüstü için ayrı reklam gösterimi belirlenebiliyor.
Özetle kaybedecek tek şeyim ziyaretçim ve adsense hesabım diyen 10 reklam da ekleyebilir. Zaten adblock tarzı eklentilerin kullanım oranı %50'yi geçmiş durumda artık. En çok zararı görecek olanlar, reklam sayısını abartanlar yüzünden reklam eklentisi indiren ziyaretçi nedeniyle bilinçli reklam kullanan site sahipleri. O yüzden esnaf dayanışması gibi yapacaksın. Gördüğünü şikayet edip, ettireceksin.
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Standart Google Adsense Hesabı'nda 3 Banner ve 3 Text Reklam Eklenebilir
Premium Hesapta ise 6 Banner ve 6 Text Reklam ekleme hakkınız vardır.
Yani her adsense kullanıcısı ekleyemez. Bak o 6 tane eklemiş diye 6 tane reklam eklemeye kalkışmayın hazırından da olursunuz :)
likloknet
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Şöyle arkadaşlar sayfada aynı anda 3 reklam görünmeli en fazla yani siteye girdiniz üç reklam gördünüz sayfayı aşşağıya indirdiğinizde 4. yü gördünüz fakat diyer üçü yukarda kaldı. Bu gibi durumlarda izin veriyor. Ama 6 reklam bir anda yan yana koyarsanız bu ihlale giriyor.