AdonisBG
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Merhaba arkadaşlar bu fikrimi veya projemi diyelim 4 sene önce kafamda tasarlamıştım .fakat gel görki zaman , mekan ve maddi durum düzensizlikleri nedeni ile hayata geçiremedim.
Sistemimizde Fiziki Mağazalar olmayacak. Tamamiyle sanal dünya içinde yeralıcak ;
sistemimiz hem internet dünyasındaki siteleri tanıtma platformu , hem bunların vermiş olduğu kategoriye göre arama motoru , hemde sitelerin hizmetlerini değerlendirme ve beğenii şikayetini sunma platformudur.
sistem şöyle işlemektedir.örneğin ;
A sitesi internetten satış yapan bir e-ticaret sitesi. kategoriye göre bu site eklenir.
ufak bilgi verilir. değerlendirme sekmesinde müşteriler girer. şikayet veya beğeni diyip kendi düsüncelerini yazarlar. (tabi sistem gene müşterinin kayıt bilgilerinin doğru olmasını sağlaması gerekirki şikayet yazan kişiye ulaşılabilir olması gerekmektedir.yoksa yalan yanlış şikayetler yazılırsa hakkınızda markayı kötülemeden dava bile açılabilir)
sitelerin değerlendirilmeye göre sıralaması belirlenecek örneğin e-ticaret kategorisinde A ve B sitesinin sıralaması değerlendirmeye göre 1 ve 2. sırada kimin olacağı belli olucak.
Gelen ziyaretçilerinde aktivitelerine göre gerekli puanlandırma yapılıp örneğin 2000 puan toplayan ziyaretçilere A sitesinden 50 TL lik veya herhangi bir seçeceği siteden %20 değerinde hediye çeki , işte şu cafeden 2 kişilik menü vs gibi promosyonal ve site içi aktiviteyi arttıracak hizmetlerde verilebilir.
Bu şekilde bir sistemde hem ilgili kategorilere göre insanlara o kategorinin devini göstermiş olursunuz hemde ziyaretçiler kazanmış olur ve böylelikle sizde kazanmış olursunuz.
ne dersiniz fikir nasıl ?
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Google Reklam Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
çok iyi bir fikir hocam. Ben şahsen kullanır ve inclerim şikayet var zaten işi paraya vurduğu için internti bilen kişi artık pek itibar etmemeye başladı.
AdonisBG
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Valla hocam yapmak isteyen buyursun alsın yapsın kimseden sakınmam fikirler paylaşıldıkça güzelleşir ve gelişir. hatta projeyi yapacak kişi olursa yardımımıda esirgemem.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Google Reklam Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
yapmayan olursa ben bu işe girişirim :)
Ek Olarak: yapmayan olursa ben bu işe girişirim :)
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Bence tutmaz
Ek Olarak: Bence tutmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Yapılanı değil yapılmayanı yapın farkınız olsun derim ben.
cwt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
markalaşmış, alanında 15 yıllık bir geçmişe sahip olan bir anonim şirkete rakip olmak!
ne kadar bir kaynak ayırmayı düşünüyorsunuz?