SerkanALAZ adlı üyeden alıntı

Oman tanrem :D

Kişiden kişiye değişebilir bu durum, kızın yapısı musait ise ki bu devirde bu durumlar çok kullanılarak yanlışa sebebiyet veriliyor.

Kiz; Erkeğin sevgisinden rahatsız olmaz ve onu kullanabilir. ( kendinizi örnek alın, biri sizi seviyor ve siz bu durumdan hoşlanıyorsunuz. O kişi ile dilerseniz ilişki kurar, dilerseniz de uzaklaşırsiniz. )

Erkek; Duyduğu hisler belli bir süre devam eder, taa ki karşı cinsin ona bir belli bir pozisyonu alana kadar. ( pozisyondan kastım, Başka biri ile olma, bu ilişkinin olmayacağını anlayabilme vb.)

Erkek; hep bir umut olarak devam eder ve içinde söyle bir duygu besler, belki olur ve düşünceleri değişir. ( ki öylede olur. Hiç bir ilişki bu şekilde sürmez, ya olur ya olmaz.)

Benim aklım bu kadarını alıyor. Sonuç ta insandan bahsediyoruz ve neyin ne zaman Nerede gerçekleşeceğini bilemeyiz ki insan yapısı ap ayrı bir şey, arkadaşınıza şu öneriyi yapın; Eğer ümit varsa git ama yoksa yok say yoksa pişman olursun. Bununla da kalmaz keşke yok olmaz demekle bitse, ya seni başkalarına karşı kullanıp seni ilişkinin tam ortasında bıraksa ve bir boşlukta kalan yapayalnız sağlıklı düşünmeyen o an her şeyi yapabilecek cesaretle olarak bıraksa ? Maazallah o zaman daha beteri olur :)

Esprili yaklaşmak gerekirse; Gardaş git anneni babanı al iste olmadı kaçır :D



çok doğru söylediniz hocam ya :)