Zaten yorum dayanışmaları da var. Süper daha ne olsun. Etkileşim se etkileşim. Google' ın ziyaret süreleriyle oyanamak çok mu zor? Bir dayanışma açar onuda hallederiz birlikte.
Alexa mı :) Düşürmek isteyen arasın beni.
Bakın 12h yi açtım kapadım topladım 7 gün falan oldu. İlk alexa değeri kaçtı biliyor musunuz?
Global 6.500.000 di. Türkiye değeri NANdı.
7 günde ne olmuş bakın şu anda sitede kapalı.
12halexa
Ek Olarak:
Sen bunu yazdın ya düşmanların çoğaldı şimdi aynı olay bana da olmuştu ordan biliyorum.
Doğru bilgilerle üyeleri aydınlattığınız için teşekkür ederim elinize sağlık.
Birde profillerini,duvarını SEO yazılarıyla donatanların emin olun çoğu bu işten anlamıyor bana inanmıyorsanız Google'a sorun.
Ne diyeyim ki. Beğen butonum gitmiş sanırım bronza geçtik diye mi nedir?
Neyse buradan BEĞENdim. :)
Ek Olarak: Merak edenler vardır söyleyim 12h nin günlük hiti ortalama 60-80 di :) zuhahaa... Devam etsem ilk 3000 e rahat girerdim 80 hitle. 200 hitle ilk 1000 :) Sonra ver elini reklam satışı... Bana mail atıyorlar abi google dan günlük 5000 hitim var yazı satayım sana diye. Ben bakıyorum o kadar yok...
Yeri gelmişken hadi onuda anlatalım.
Ama bu sırrı kimseye anlatmayın SÖZmü?
Ahrefs yakın zamanda bir hizmet başlattı. Organic Keyword gibi bir şey. Hangi sitenin hangi sayfası hangi kelimeden ne kadar hit alıyor walla bomba gibi veriyor. Ben skype den görüşürüm zaman zaman ahrefs tekilerle. Çokta ilgililer. Reklam olmaz sanırım burası wmaraci sonuçta. Kaç tane var ki zaten?
Ahrefsin o özelliğini kurcalayın 2016 seo tekniğini yakalayın derim...