Tanıtım yazısı aldığınızda yazıdaki linkleri test etmek için tıklamayın. Google sizin ip nizle o yazıdaki linkten ilk vede son ziyaretçinin siz olduğunuzu çok kolay anlayabilir. Tanıtım yazısı sizin bilginiz dışında tavsiye edilmişsiniz demektir. Doğalı bu ya. Şimdi siz test amaçlı linke tıklarsanız... Google ne düşünür :) Yazılarınızdaki linklere tıklamayın... Benden demesi...
Ben googgle de mühendis olsam sadece bu bilgiyle bile yazı doğal mı satın mı alınmış çok rahat anlardım.
Buda 2016 seo hediyesi....
Ek Olarak:
Hit alım işlerine ne diyorsunuz?
Google farkediyordur herhalde?
Çok test ettim. Önceden hızlı indekslenmeye yardımcı oluyordu ama gogle artık ciddiye almıyor bence. Ben hepsini bir kaçı hariç denedim. Kıydım paraya denedim. Belki 1-2 yıl düzenli üşenmeden sadece hitle işi takip ederseniz olabilirde orada uyulması gereken detay seodan çok fazla. Hepsine dikkat etmek lazım doğal ziyaret için.
Alexa bile inanmıyor artık. Dikkat edin doğal hitlerinizde alexa hızla iniyorken hit programında bu baya uzun sürüyor. Alexa bile yemiyorsa sizce ggle yer mi?
Ek Olarak:
Sen bunu yazdın ya düşmanların çoğaldı şimdi aynı olay bana da olmuştu ordan biliyorum. :)
Doğru bilgilerle üyeleri aydınlattığınız için teşekkür ederim elinize sağlık. :)
Birde profillerini,duvarını SEO yazılarıyla donatanların emin olun çoğu bu işten anlamıyor bana inanmıyorsanız Google'a sorun.:)
Doğru bilgilerle üyeleri aydınlattığınız için teşekkür ederim elinize sağlık. :)
Birde profillerini,duvarını SEO yazılarıyla donatanların emin olun çoğu bu işten anlamıyor bana inanmıyorsanız Google'a sorun.:)
Ben öğrenirken kimse öğretmedi. Bırakın öğretmeyi yardımcıda olmadılar. ***' a üye olmak için 2-3 kez mail attım tenezzül edip maillere dönmediler bile.
Yani biz en baştan dışlandık zaten. Kısmet. Kötü patron iş sahibi, kötü komşu da ev sahibi olduruyor yani. Geçen 12h de paylaşalı daha çok olmadı ama shocasi kg twitledi "uzaktan rakip yaklaşıyor" diye. Bu iyi bir işaretti takdir ettim kendisini. Ben kapadım siteyi. Para hiç bir şey.
Yardım isteyen herkese yardımcı olurum. Düşünün bakın mevcut bilgileri edinmek 2.5 senemi aldı. Aslında 5 çünkü geceleri uyumadım. Çok şeyden feda ettik. Feda etmeden elde edilmiyor malesef.
Saygılar (bu sefer gidiyorum :)
Ek Olarak: Bir sonraki paylaşımı özgün makale nasıl yazılıra ayıracağım. Madem başladık tamamına erelim seonun.
Ek Olarak: Arkadaşlardan gelen yoğun istek üzerine 12h.org sitesini tekrar açmaya karar verdim. Herkese teşekkürler.
Saygılar