lostyazilim
tr.link

AlanAdlarıCOM'dan Domain Alış-Satışı

12 Mesajlar 1.363 Okunma
lstbozum
tr.link

BakalimBilelim BakalimBilelim Beni bilen bilir... Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Alanadları com üzerinden domain alış-satışı yapanlar var mı aranızda?

Fikirlerinizi öğrenmek isteriz... Avantajları, dezavantajları nedir?

wmaraci
reklam

HeroTurk HeroTurk Ne Mutlu Türküm Diyene!!! Kimlik Onayı
  • Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cnc programcısı
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 3963
  • Beğeniler 315 / 705
  • Ticaret 47, (%100)
Ciddi alıcıların buluştuğu yer 100tl düşük satış ve komisyon alınıyor. SAtış yapacaksanız en az 100tl lik domain bile 1000tl gidiyor

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
HeroTürk Yorumlarınız için teşekkür ederim hocam. 6-7 adet domainimi satışa koydum. Bakalım nasıl etkileşim olacak.

aktuelsoylesi aktuelsoylesi Kaliteli Marka Domainler Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 2421
  • Beğeniler 1553 / 787
  • Ticaret 22, (%100)
şuan domain ticaretinde en güvenilir yer benimde domainlarim var satışta

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
aktuelsöylesi Hmm, birtakım şikayetler olmuş 2015 yılında ama kaydadeğer büyüklükte değil. Sonuç itibariyle yeni yeni gelişen bir piyasa.(En azından ülkemiz için böyle...)

Kesinlikle faydalı olacaktır diye düşünüyorum...

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
Hizmet sözleşmesini iyi okuyun. Okumadan herhangi bir domain eklemeyin ya da ticaret yapmayın. Bazı forumlarda açılan ve insanların mağdur olduğu konular var.
Benim de domainlerim ekliydi ama sonra hepsini sistemden kaldırdım.
Burası ya da *** gibi forumlarda zaten hedef kitle aynı. O şekilde satın. Kimseye de komisyon ödemek zorunda kalmazsınız.

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
NK1864 Merhaba hocam, bilgilendirme için teşekkürler. Ben hizmet sözleşmesini okudum. Kayda değer sıkıntılı bir nokta göremedim. Sizin sıkıntı bulduğunuz bir nokta var ise bunları yazarsanız çok memnun oluruz. Nitekim her ne kadar üye olmuş olsam da endişelerim var.

Ne gibi sorunlar yaşadınız paylaşır mısınız?

Bu arada wmaraci ya da *** üzerindeki satışların yoğunluğu konusunda tatminkar değerler olduğunu söyleyemem. Bırakın alım yapmayı, teklif bile veren yok...

HeroTurk HeroTurk Ne Mutlu Türküm Diyene!!! Kimlik Onayı
  • Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cnc programcısı
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 3963
  • Beğeniler 315 / 705
  • Ticaret 47, (%100)
çalışma şekli şöyle adamın birisi(firma oluyor genelde) bana sağlık domainleri ve fiyat listesini istiyor alanadları bu kategorideki tüm domainleri adama sunuyor fiyat ve isim güzel olursa adam alıyor bu şekilde de bir çalışması var

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
BakalimBilelim Benim direk yaşadığım bir sorun değil. ***'da birkaç konu açılmıştı. Şu an üyeliğim olmadığı için link aktaramıyorum. Satın alan kişi satıştan vazgeçince alıcıdan bir bedel talebi olmuş sanırım. Bir de kesintiler ve hizmet konusunda bazı kişiler sözleşmeyi iyi okumadıkları için yüksek rakamlarda kesintilerle karşılaşmışlar vs.

Alan adları'na günde 5 - 10 bin kişi giriyorsa burası ya da ***'a bunun çok üzerinde kişi giriyor. Zaten kitle aşağı yukarı aynı. Ben gereksiz yere komisyon ödemeyin diye dedim. Komisyon tutarını indirim olarak isterseniz kendiniz burada belirtirsiniz.

Bir de çok fazla Türkçe yazım hatası, düşük cümleler mevcuttu sözleşmede. Ben güvenemedim şahsen. İnşallah domainleriniz maksimum fiyata satılır. Kolay gelsin.

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
NK1864 Hocam uyarılarınız için gerçekten de teşekkür ederim. Bahse konu hataları zaten kendileri de kabul etmişler. Dediğim gibi yeni yeni sistem oturtuyorlar sanırım. Ben de çok güvenemedim ama domainlerimi ekledim. Netice itibariyle alacağımız paralar x.xxx civarı en fazla.

Gelelim wmaraci ve *** konusuna. Israrlar buraya giren ziyaretçi sayısını belirtiyorsunuz ama ısrarla diyorum ki bu platformlarda teklif dahi verilmiyor. Yani domain çok ama çok zor satılıyor. Yani aradaki fark ki bu platformlar websiteye dair her şeyi barındırırken bahse konu platform sadece DOMAİN ALIŞ-SATIŞ konusunda hizmet veriyor.

Not: Yaptığım tüm yorumlar bahse konu domain satış platformunu yüceltmek değildir. Sadece burada hiç teklif dahi alamadığım için oraya eklemeyi uygun buldum. Tabi bunu yaparken tereddütler de yaşadım.
NK1864

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al