lostyazilim

Ücretsiz Kullanabileceğiniz Anahatar Kelime Öneri Aracı

24 Mesajlar 4.010 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

yigitcankus yigitcankus balonsatis.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Balon İmalat & Üretim
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 824
  • Beğeniler 634 / 145
  • Ticaret 12, (%100)
Teşekkürler.. :)

ozgurunuvar adlı üyeden alıntı

Teşkkürler. Evet, kelime tekrarını bende farkettim. bazı kelimeleri tekrar ediyor. Yeni gelecek olan güncellemede sorunu halledeceğim..

Balon İmalat & Üretimi
www.balonsatis.com
wmaraci
reklam

ozgurunuvar ozgurunuvar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek mühendis
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad Ö** Ü**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 2 / 10
  • Ticaret 1, (%100)

renkcreative adlı üyeden alıntı

Bende sık kullanılanlara ekledim siteyi :) Güzel çalışma.

İlgili keywordlere ait aylık aranma hacimleri de olursa eminim çok daha geniş kitlelere ulaşacaktır.

Aylık aranma hacimleri üzerinde çalışmalarım var fakat başarılı olamadım. adwords api desteği ile olabilir. ilerleryen zamanlarda üzerinde daha fazla çalışacağim. belki bir sonraki güncellemede olabilir.

renkcreative renkcreative WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Front-end Developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad U** Y**
  • Mesajlar 58
  • Beğeniler 4 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
ozgurunuvar Aslında bunu SEMrush API ile yapabilirsiniz fakat biraz maliyetli olur :) Böyle bir hizmet sağlıyorlar çünkü.

https://www.semrush.com/api-documentation/

ozgurunuvar ozgurunuvar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek mühendis
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad Ö** Ü**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 2 / 10
  • Ticaret 1, (%100)

renkcreative adlı üyeden alıntı

ozgurunuvar Aslında bunu SEMrush API ile yapabilirsiniz fakat biraz maliyetli olur :) Böyle bir hizmet sağlıyorlar çünkü.

https://www.semrush.com/api-documentation/

Teşkkürler. İnceledim. Fakat dediğiniz gibi biraz maaliyetli. şimdilik bu maliyetin altından kalkamayabilirim. Zamana bırakacağım mutlaka onun içinde bir çözüm bulabiliriz. aracı bu aşamaya kadar geldiyse daha da gelişmeye devam edecektir.

Ek Olarak:

ozgurunuvar adlı üyeden alıntı

Teşkkürler. İnceledim. Fakat dediğiniz gibi biraz maaliyetli. şimdilik bu maliyetin altından kalkamayabilirim. Zamana bırakacağım mutlaka onun içinde bir çözüm bulabiliriz. aracı bu aşamaya kadar geldiyse daha da gelişmeye devam edecektir.

Anahtar kelime öneri aracımız yenilendi. Sistem üzerinde bazı yenilikler eklendi. Ve aracımız daha stabil hale getirildi. Gelen yeni özelliklerden bazıları:

Üyelik sistemi eklendi. Üye olarak günlük sorgulama limitinizi 5'e çıkarabilirsiniz.

Üyelere üye paneli eklendi. Üye olduktan sonra sorguladığınız kelimeleri takip edebilecekler. Sorgu sonuçlarını tekrar görebilme ve sonuçların google arama motorundaki arama sonuçlarının ilk 10 sonuçunu takip edebilecekler.

Üyeler üye panelinden sorgu sonuçlarının sadece google arama sonuçlarını görüntüleme eklendi. İleride diğer arama motorları sonuçları eklenecek

Sorgulama aracına göre arama sonuçları eklendi, örneğin bing kelime aracını kullandığınızda bing arama sonuçlarını listelemektedir. Aynı şekilde youtube için de geçerli fakat diğer araçlar için sadece google arama sonuçları listelenmektedir.

Üye seviye eklendi. günlük daha fazla sorgulama için plus üyelik sistemi yapıldı. (Ücretli).

Basic Plus - Günlük 50 sorgu hakkı için : 15 TL/aylık
Premium Plus - Günlük 100 sorgu hakkı için : 25 TL aylık

Sisteme normal üye olduktan sonra plus üyeliğe geçebilirsiniz. Siteye üye olduktan sonra tüm detayları görebilirsiniz.

Plus üye olmak isteyenler pm atabilir yada site üzerinden bildirim yapabilirler.

Herkese Teşekkürler

PlusKeyword.com

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al