Heuristic Cevabınız için teşekkür ederim. Firmaya mail atarak örnek bir raporlama talebinde bulundum. Listelerine bakıp ona göre karar vereceğim.
syelkenci Cevabınız için teşekkür ederim. Forumda bir çok paket satın aldım. Lakin zaten lokal aramalarda 1. sayfada iki web sayfası olan 6-7. sırada ki web sitesi bir gıdım hareket etmedi. 5 TL'lik paketlerden bahsetmiyorum tabi. Manuel olarak zaten ben çalışma yapıyorum günlük özgün ve güncel makaleler giriyorum. 2 yıla yakın bir web sitesi. Ancak bir faydasını görmedim forumda bir çok aldığım pakette ki linkleri de özellikle hediye altında verilen linkleri zaten reddettim keza çoğu spam haline dönmüş. Yani kaliteli bir paket olduğunu zannettiğim ismini zikretmek istemediğim kişiden aldığım paket bile bir işe yaramadı. Site içi optimizasyonları tam yapmama rağmen keza bende sektöre yabancı değilim içindeyim. Kendi backlink arşivimi de tükettiğim için şuan kalite peşindeyim diyebilirim. Bu firmanın fiyatları da çok uygun değil çokta pahalı değil tabi ki. Gelecek maile göre karar vereceğim.
SeoPlatin Cevabınız için teşekkür ederim. Sitem yabancı içerik değil ancak backlink'lerin %10'u yabancı olmalı diye biliyorum bu yüzden şuan yabancı kaynak arayışındayım. Ancak onlarda kaliteli olsun istiyorum. Yanlışda biliyor olabilirim.
ilkanbalkan Forumda bir çok paket satın aldım bataryel seo'da dahil hocam. Lakin benim için bir faydası olmadı.