Cevaplar sonrası bende kendimde şüphe duyar oldum :) Şaka bir yana röportaja alınan kişiler özenle seçilmiş ve yaşları çok düşük kişiler. Sanırım videonun ilgi çekmesi için. Çünkü insanlar aşşağılaya bilecekleri insanları görerek egolarını tatmin eder ve bu tür videolar ilgi çeker. Aman dikkat sayın wmaracı üyeleri... Bu tür videolara itibar etmeyin. Ülkesini milletini aşağılamaya çalışarak prim elde etmeye çalışan bir kaç zavallıcıklardan ibaret bunlar. (Aman konuyu paylaşan arkadaş üzerine alınmasın tamamen videoyu hazırlayanlar için söylenmiş bir yorum.)
Cevaplar sonrası bende kendimde şüphe duyar oldum :)
Şaka bir yana röportaja alınan kişiler özenle seçilmiş ve yaşları çok düşük kişiler. Sanırım videonun ilgi çekmesi için. Çünkü insanlar aşşağılaya bilecekleri insanları görerek egolarını tatmin eder ve bu tür videolar ilgi çeker. Aman dikkat sayın wmaracı üyeleri...
Bu tür videolara itibar etmeyin. Ülkesini milletini aşağılamaya çalışarak prim elde etmeye çalışan bir kaç zavallıcıklardan ibaret bunlar. (Aman konuyu paylaşan arkadaş üzerine alınmasın tamamen videoyu hazırlayanlar için söylenmiş bir yorum.)
Ya zaten 100-500 kişiye sorarlar, arada çıkan 20 30 hatayı alıp ilgi çekici diye yayınlarlar. Yoksa elbette çoğunluğun bu cevapları vermesi mümkün değil :) en azından öyle umuyorum aksini düşünmek istemiyorum :D
Ama gerçekten böyle bir soruyu bile yanlış cevaplayanların olması, Mars ile Hindistan nedir bilmeyenlerin olması ilginç bir konu.
underworld Dediğiniz doğru olabilir ancak bunu buraya yazmanız ne kadar doğru? EVET, sırf içimizdeki bu tür ülkesini ezikleyen kötüleyen kişiler yüzünden sıkıntıyı çeken bizler oluyoruz.