Oncelikle yorumunuz icin tesekkur ederim erinmeden banane demeden yazmişsiniz ellerinize sağlik.

1- Çalanin Çalani : bilirsinizki internette film izlemek 2000ler de sokak başinda cd almaya benzer yani filmi tezgaha koyanda calmistir alanda bunu kabul etmistir.
2-Şuan en baba film siteleri bile botla başka sitelerden cekerken daha ayi dolmamis bir film sitesine bu kadar agir konusuyrsaniz bir yaraniz vardir mutlaka orasi beni ilgilendirmez.
3-Sitemizde göstermis olduğunuz filmler baska bir siteden cekilmis evet bu acik bir sekilde ortadayken cektigimiz film sitelerine baktinizmi?onlarda daha kirki cikmamisken ondan bundan film cektiklerini hatirlatmak isterim kimse bu sektörde daha ayi dolmamisken onu indirip filme linkini koymuyordu.
4--Kanittan bahsetmişsiniz biz zaten tanitimimizi yaparken biz ekliyoruz calmiyoruz diye yapmiyoruz hersey acik zaten orada kaynagi yaziyor izlemek isteyen ordan da izleyebilir biz kaynagini ört baz etmiyoruz.
5-Film izleme sitelerinde bana gore emek diye birsey yoktur asil emek filmi cekenler o filmi cekipte ustune link basmak ne zamandir emek oluyor. Film sektörü korsan işidir ve hicbir korsan ilegallik yapmadan biyerlere gelemiyor bilirsiniz.