tecnomedyanet adlı üyeden alıntı

tasarım olarak güzel siten analiz olarakda biraz sıkıntısı var gibi :) ben siteme ayrı mobil tema alıp ekledim fakat analizde responsive duyarsız çıktı :D


Hocam güzel yorumunuz için öncelikle teşekkür ediyorum. Sitemiz yeni açıldığından sistem tam oturmadı API ler bi kendine gelsin tüm sorunlar düzelecektir.

MertBalci adlı üyeden alıntı

Scripti ilk gördüğümde benimde benzer bir site açasım gelmişti açıkçası :)
SEO yapısını incelemedim ama ülkeye göre siteleri sıralaması çok iyi, üzerine biraz çalışırsanız iyi dönüş getirebilir. Hayırlı olsun bu arada.


İlginiz ve desteğiniz için teşeşkürler hocam, hayırlısı diyelim rekabet olmadan olmaz değilmi :) Güzel dileklerinizi için ayrı ayrı teşekkürler ediyorum. Sistem yavaş yavaş gelişecektir hocam, herşey bizim için.. :)

Orifame adlı üyeden alıntı

Çok güzel olmuş. Bir de sayfaların başlık etiketlerini, link sayılarını ve içerik-kod oranlarını görebilmemiz için sayfaları da taratabilsek güzel olurdu. Başarılar.


Değerli yorumunuz için teşekkürler ediyorum hocam, dediğim gibi sitemiz yeni olduğundan zamanla yeni yeni özellikler ekleyeceğim..

ovelibudak adlı üyeden alıntı

Tasarım hoş. Alan adı uzantısı da ilgili olmuş. Site Analiz Bilgi gibi. Tam Türkçe olmayan alan adlarını sevmesem de iyi çatmış diyebilirim.

Kolay gelsin. :)


Yorumunuz için teşekkür ediyorum hocam, çok saolun.