hocam o klavyeden değil mouse den oluyor 2 gündür düzenli olarak makale giremiyorum sabah 8-5 iş yerinde pc başındayım, akşam 3 saat mola verip 8 gibi pc ye oturuyorum gece 3-4 e kadar pc sabah tekrar iş bilek mahvoluyor.
hafta sonu aşırı çalıştım sitelerle kol dayanmadı 2 gündür dinlendiriyorum akşamları sürekli uğraşmak yerine arada kolunu hareket ettirmelisin dedi eczacı arkadaş bulunduğum konum nedeni ile doktora gidemedim :) Çözümünü bulursan bana da haber edersen sevinirim woohoo
Ek: Harici Klavye mouse kullanıyorum Laptop masanın üstünde 2 kolinin üstünde duruyor anca göz hizamı yakalıyorum bu şekilde :)
hafta sonu aşırı çalıştım sitelerle kol dayanmadı 2 gündür dinlendiriyorum akşamları sürekli uğraşmak yerine arada kolunu hareket ettirmelisin dedi eczacı arkadaş bulunduğum konum nedeni ile doktora gidemedim :) Çözümünü bulursan bana da haber edersen sevinirim woohoo
Ek: Harici Klavye mouse kullanıyorum Laptop masanın üstünde 2 kolinin üstünde duruyor anca göz hizamı yakalıyorum bu şekilde :)
Hocam ben mouse kullanmıyorum macbook aldığımdan beri. Önceden dediğiniz gibi mouse çok ağrı yapıyordu uzun süre çalışınca. Macbookların touchpad kısmı mousedan daha iyi tavsiye ederim.
Hocam böyle giderse ben doktora gitmek zorunda kalıcam. Sonucunu buradan yazarım.