Saadet zinciri :)
aynen titan sistemi gibi geliyor bende girmeden önce baya bir araştırma ve risk alarak girdim ancak ödeme yapıyorlar 3 aydır ve 100k üyesi var ilk çıktığından beri takibimde olan bir site açıkcası şunuda söylemek isterim önceden üyelik alımlarında free referans veriyorlardı ve üye satın alınıyordu. Doğal olarak site sıkıntıya girdi veremeyecek duruma geldi ancak bir çözüm buldular bar2prosper sistemi ile anında değilde 30 güne yayarak referansları vermeye başlayınca durumu toparladılar. Ayrıca site komisyonları iyi ayarlamış yani en büyük dilimi site yediği için scam çıkma ihtimali baya az .
+ diğer arkadaşım birşeyin doğruluğunu bilmeden hemen scam damgasını yapıştıramazsın. İnsanları yanlış yönlendirme lütfen sorun varsa yanıtlamaktan memnuniyet duyarım sonuçta ben bir işe giriştim ve bu işi diğer insanlara tanıtıyorsam her mantıklı kişi gibi sorumluluk duyarım. Ayrıca scam sitenin anlamını bilmiyorsan temelden başlamanı öneririm .
sadece gösterim amaçlı 2 kere para çektim geri kalanı site içerisinde dönüşümlü yatırım için kullanıyorum.