Merhaba arkadaşlar,
Yapım gereği süslü cümleler kuramıyorum. O yüzden konum fazla uzamayacak.
Yaklaşık 4 yıldır profesyonel olarak bu işi yapıyorum. Bugüne kadar birçok grafiğe imza attım. Artık Wmaracı üyelerinin de kaliteli hizmeti uygun fiyata alabileceğini düşündüğüm için burdayım. Sadece Logo değil banner, kapak fotoğrafı, kartvizit tasarımı, afiş tasarımı ,web tasarım.. kısacası tüm grafik işlerini yapıyorum.
Referanslarım ve iletişim bilgilerim aşağıdadır.
NE DEDİLER?
1 Adet logo yaptırıldı.Eline sağlık.Çok değişik birşey olmuş.
Arkadaş harika işler çıkartıyor,
Hele de ne bütçeniz ne de zamanınız yoksa.
Hele de ne bütçeniz ne de zamanınız yoksa.
Logo yaptırıldı.Mükemmel bir iş çıkardı.
Kendisi ile akşam tanıştık ve bir sitem için logo tasarımına ihtiyacım olduğunu belirtmem üzerine çalışmalara başladı. Hızlı ve gayet profesyonel bir şekilde tasarımı hızlıca hazırlayıp keza aynı şekilde web sitesine kendisi ekleyerek test aşamalarını ve px ayarlarını kendisi halletmiştir.
Güvenilir, samimi ve işini dürüst yapan aldığı paranın hakkını fazlasıyla hak eden bir arkadaşımızdır.
Güvenilir, samimi ve işini dürüst yapan aldığı paranın hakkını fazlasıyla hak eden bir arkadaşımızdır.
Siteme bir logo çalışması yaptı. Kısa zamanda oldukça güzel bir logo ortaya çıktı. Teşekkürler.
sitemin logosunu bu abimize yaptırdım. Gayet memnunum benim için yeterli bir logo olmuştu. Ayrıca baya da ilgi gösterdi teşekkür ederim ilgisinden dolayı kendisine