Fatma adlı üyeden alıntı
Arkadaslar
Dini ağırlıklı paylaşım sitem hazirlaniyor az işleri kalmış sadece domain eksiğim var
bikaç tane prli domain buldum fake prli çıktı bana güzel bir domain önerirmisiniz
Dini paylaşım? derken biraz eksik kalmış.
Dini ilahiler,
Dini hadisler,
Dini bilgiler,
Dini ürünler,
v.s. v.s.
Tek başına bile yüzlerce, binlerce sayfaların yapılabilinecek ayrı ayrı kategoriler olarak görmekteyim.
Forum, portal, web site?
Örnek vermem gerekir ise;
Türkiye'de ki camiler hakkında bilgi paylaşımı yapmak istediğim sitem
camiiler.comNamazlar ile ilgili tüm bilgileri yayımlamak istediğim ama bir türlü forum kurmadığım site
namazlar.comNamazlar ile ilgili bilgileri paylaşmak için aldığım domain ve web sitem
namazlar.netAynı domain farklı kategori bile olabilmekte. Eğer ciddi anlamda bu işe girecekseniz öncelikle kafanızda belirlemeniz gereken içeriklerini hangi yönde olmalı? Forum, portal, web site?
Güzel bir domain önerisi vermemiz için bunları belirlerseniz daha güzel domain önermek için ufkumuzun genişleyeceğine inanmaktayım.
Akılda kalıcı güzel bir domainlerin birçoğu dolu yinede güzel fikirler verebilecek kişilerin çıkacağına inanıyorum.
PR önemi yok. Zamanında içeriği bir işe yaramayan ve arama motorlarında pek yukarılara çıkamamış veya çıkmış olsun domain değişikliğinden sonra eski pr değerlerinin önemi kalmamıştır.