BySaNCeZ adlı üyeden alıntı

Pm gönderildi dönüs bekleniyor

Dönüş yapildi

Ek Olarak:

BiELOF adlı üyeden alıntı

Dini paylaşım? derken biraz eksik kalmış.
Dini ilahiler,
Dini hadisler,
Dini bilgiler,
Dini ürünler,
v.s. v.s.

Tek başına bile yüzlerce, binlerce sayfaların yapılabilinecek ayrı ayrı kategoriler olarak görmekteyim.

Forum, portal, web site?
Örnek vermem gerekir ise;

Türkiye'de ki camiler hakkında bilgi paylaşımı yapmak istediğim sitem camiiler.com
Namazlar ile ilgili tüm bilgileri yayımlamak istediğim ama bir türlü forum kurmadığım site namazlar.com
Namazlar ile ilgili bilgileri paylaşmak için aldığım domain ve web sitem namazlar.net

Aynı domain farklı kategori bile olabilmekte. Eğer ciddi anlamda bu işe girecekseniz öncelikle kafanızda belirlemeniz gereken içeriklerini hangi yönde olmalı? Forum, portal, web site?

Güzel bir domain önerisi vermemiz için bunları belirlerseniz daha güzel domain önermek için ufkumuzun genişleyeceğine inanmaktayım.

Akılda kalıcı güzel bir domainlerin birçoğu dolu yinede güzel fikirler verebilecek kişilerin çıkacağına inanıyorum.

PR önemi yok. Zamanında içeriği bir işe yaramayan ve arama motorlarında pek yukarılara çıkamamış veya çıkmış olsun domain değişikliğinden sonra eski pr değerlerinin önemi kalmamıştır.

Zahmet edip uzunca yorum yazdiginiz için teşekkür ederim hocam şöyle izah edeyim,dini ağırlıklı derken cogunluk Kurandan ayetler paylaşılacak yasantimizdaki doğruları, yanlışları Kurandan deliller sunarak herkes kendi bildiği dogrularini yazacak, her yazarin kendine ait bir bölümü olacak istediği fikrini yazacak,mesela diyelim ben bugun bir ayet yazdım ama yarın bir karikatür paylasabilirim yani dini olacak ama güncel paylasimlarda olabilir o her yazarın kendisine kalmış bişey mobilim yazım hatam olursa affola