Abi şöyle acemice yorumlar yapmayın lütfen. Link kısaltma ve sunduğun dosyanın indirilmesi ile birlikte benim de verdiğim 60 TL ile ortaya devlet bursu gibi para çıkıyor meraklanma. Yazıları kaç kişi okuyor siteye günde kaç kişi giriyor haberi yok gözü 60 liraya takılmış.

Ek Olarak:

Apollo adlı üyeden alıntı

Konuyu baltalamak değil amacım ama en az 200 kelimeye piyasada bile 2 tl nin altında yazan yok.Kaldıki özgün olmadan bile yükselemezsiniz.0,40 tl bu iş çok komik bir paradır.Bahsettiğiniz şartlarda editörler aylık 400-500 tl den aşşağı çalışmaz.

Gel ben sana asgari ücret vereyim o halde çalış biz de ölelim tamam mı komik geliyo ya sana 60 lira.

Ek Olarak:

Apollo adlı üyeden alıntı

Konuyu baltalamak değil amacım ama en az 200 kelimeye piyasada bile 2 tl nin altında yazan yok.Kaldıki özgün olmadan bile yükselemezsiniz.0,40 tl bu iş çok komik bir paradır.Bahsettiğiniz şartlarda editörler aylık 400-500 tl den aşşağı çalışmaz.

Bir de bahsettiğim şartlarda yazmış. Kardeşim bahsettiğim şartlarda yazan adam(turbobitten günde en az 2-3 dolar kazanıcak, 1 dolar gibi de link kısaltmadan kazanıcak ben de 60 lira vericem aylık o zaman = 360+60 tl civarı para yapıyor ne diyeyim ki sana ben