Bu yazımda size AdSense ile kazanç sağlamanızı ve kazancınızı arttırmanızı sağlayan ufak tüyolar verdim. Bu tüyolara uyarak kazanç sağlayabilir veya var olan kazancınızı arttırabilirsiniz. Kaynak yazının sonunda olup diğer bilgiler için kaynağa başvurabilirsiniz.

1. Öncelikli Hedef Belirleme


Hedefimiz gerçekten kazanç sağlamak mı? Eğer evet ise hedefimizden ayrılmamamız gerekmekte. Bu işi hobi olarak yap kazanç sağlamak için yaparsan kazanamazsın diyen kişileri göz ardı edeceğiz.
2. Sağlam Proje


Aklımıza her gelen projeden sonra site açmayacağız. Önce iyi bir analiz yapacağız. Analiz yaparken rekabetin az olduğu yerlere yönelmesini bileceğiz. Bireysel olarak bu işi yapıyorsak kalkıp da teknoloji sitesi açmayacağız. Analizimiz bittikten sonra ilgili proje ile dökümanlar toplayıp projemizi geliştireceğiz.
3. Hevesle Başlayıp Hüsrana Uğramamak


Bir heves ile başlayıp 2 gün sonra pes etmeyeceğiz. Sürekli gelişen azmimizin projemizde önemli bir yer kapladığını bileceğiz. Hit yakalayamadıkça daha da hırslanıp içerik girmeye devam edeceğiz. Belli bir süre sonrada emeklerimizin karşılığını aldığımızı göreceğiz.
4. Tanıtım Yapma


Web sitelerimizi diğer sitelerde tanıtacağız. Bu tanıtımı yaparken web sitemiz ile ilgili olan sitelerde tanıtım yapmaya özen göstereceğiz. Tanınmadan sadece arama motorlarından gelen ziyaretçilerle yetinmek pek de iyi bir fikir olmayabilir.
5. Özgün Olmak


Özgürlük yerine özgürlüğü tercih edeceğiz. Diğer sitelerden kopyalayıp sitemize içerik girmeyeceğiz. Kendi içeriğimizi kendi ellerimizle gireceğiz. İyi bir araştırma yapıp anahtar kelimeleri yerinde kullanacağız.
6. Altyapı Çalışması


Sitemize altyapı çalışması uygulayacağız. Anahtar kelimeleri uygun kullanacağız. Backlink gibi kavramlarla kendimizi ilişkilendireceğiz. SEO terimine uygun davranacağız. Ziyaretçi sayımız ile kazancımızın doğru orantıda gittiğini kavrayacağız.
7. Reklam Yerleşimleri


Reklam yerleşimini iyi yapmamız gerekiyor. Kullanıcıları sıkmamakla beraber kötü bir görüntü bırakmayalım. Buradan reklam yerleşiminin nasıl yazılacağı hakkında bir makale yazdım.

KAYNAK: AdSense ile Kazanç Sağlamaya Başlamak için 7 Tüyo