1) Bu fotograf 1-2 tane değil de niye (benim gordugum) 10-15 tane
2) Böyle fotoğraflar var ama niye medyaya veya internet ortamına birden sızdı
3) Ne mutlu TÜRK'üm demeyi azınlıklar tarafından asagılanma olarak kabul etmek ne Demek ?
4) Türk'e hakaret etmek maddelerden neden kaldırıldı )
5) Yoksa bu fotoğraflar la Atatürk' e saygısızlık yapılıyor diye Heyklerdemi Kalkacak ?
6) Bu Milletin Dili Tektir. Bu Millet Türk Milletidir. İfadesini kullandıktan sonra reddeden 'Tek dil demedim ' diyen şahıslarla Bölünmeyemi gidiyoruz ?
Herkesin Görüşüne Sagılıyız. (Bdp ve sözde safsataları hariç) Bu Milletin Derin Sevgileri vardır. Dinine bağlıdır. Milletine sadıktır. Bir çok ırkın Türkiye Cumhuriyeti altında toplandığı millet Türk Milletidir. Ortak Kültürümüz Vardır. Kimse aksini iddaa edemez. Bu Ülke Anarşizm ülkesi değildir. Demokrasi ayağına Atatürkçülük ayağına bu kadar imtiyaz verilemez. Bu Milleti savasla yıkamayacaklarını bilenler, Görüyoruz ki siyasi meselelerle halletmeye bu milletin din sevgisiyle oynayarak bazı dinamitleri koyuyor. Apo itine Sayın Diyen , 2002 de apoyu affeden , Uluderede şehidimden cok pkk leşine önem veren ordak pkk nın sunuculugunu yapan ve bunun gibi zilletlere düşenler beni ifade edemez !
Allah Türk Milletine Sabır VERSİN !
Ek Olarak:
Yaptığı hoş bir davranış değil ! Fakat bu kadar kızmanıza anlam veremedim :)
İslam alimlerinin Atatürk hakkında söyledikleri pek çok şey var, onlarada bunları diyebilecek misiniz ? :)
İslam alimlerinin Atatürk hakkında söyledikleri pek çok şey var, onlarada bunları diyebilecek misiniz ? :)
Neden niçinler olmasaydı Cahiller Alim Olurdu !