onurkrpnr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar birazdan soracagım soru biraz klişe gelicek ama desteğe ihtiyacım var :(
bir çok kez adsense denedim ancak beceremedim. Blogtan başka birşey düşünmeye kara verdim YouTube üstüne yürümekte karar kıldım.
Sizlere burada soru soruyorum. Sizce ne yapmalıyım stüdyo vs her türlü imkanım var
Siz olsanız YouTubede ne görünce izlersiniz. Neyi merak edersiniz ?
PNR
Makinist
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
bana gore bilgi eğlenceli bilgi aktarimi insan tek şeye doyumsuzdur oda bilgidir cunku insanoglu meraki sever. Eglenceli bilgi veren bir kanal acabilirsin ama oyle resimlerin arkasina saklanma bazilari var arka planda konusuyor sadece bu senin özguvensiz oldugun belirtisi verir ve bu kotu olur. Basarilar cepteyim yazim hatalari olmus olabilir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Her türlü videoyu izlerim. Videoyu açmadan başlığı, üzerindeki resim beni izle demeli :) En önemlisi burda 100 kişi komedi ekle der eklersen izleyen olmaz. Yani doğal olarak, sevdiğin şeyleri yükle derim. Nasılsa her türlü kategorinin kendi izleyeni vardır kesinlikle. Genel olarak yaşam tarzı, moda, komedi, anime youtubede iyi gidiyor. Yıllardır youtuber olarak hep animasyon ve tv şov üzerine çalışıyorum. (özgün olarak)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Şaka videoları.
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
63 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bana gore bilgi eğlenceli bilgi aktarimi insan tek şeye doyumsuzdur oda bilgidir cunku insanoglu meraki sever. Eglenceli bilgi veren bir kanal acabilirsin ama oyle resimlerin arkasina saklanma bazilari var arka planda konusuyor sadece bu senin özguvensiz oldugun belirtisi verir ve bu kotu olur. Basarilar cepteyim yazim hatalari olmus olabilir.
Bu güzel yoruma ek olarak bilgi-belge içeren videoların yetersiz oldugunu düşünüyorum, bu tür videolara ağırlık vermeni öneririm.