Sıfırdan baslayan site zaten 3 ayda oturur 6ci aydan sonra adam akıllı olur. Yavaştan tanıtım yazisi ve sosyal medya desteği alin derim. 😉
Önerileriniz için teşekkür ederim.
Benimde aklımda çok deli projeler var ama halen yayına sokamadım. Umudunu kırma yaparsın zamanla :)
Umarım sizde başarırsınız.
hocam bende sizin gibiyim şuan ilk açtığım zaman 1k günlük organik hit olmuştu zamanla site güncel tutulmadığı için şuan hit 400 500 lere düştü siteyi güncel tutsam bişey olacakta zaman bulamıyorum yazmaya bulduğumda da yazmam gelmiyor.
Yeniden devam edin derim, sektörünüz nedir?
aynen katılıyorum. sebat etmek lazım.
:)
Sabır en baş olması gerekendir. Özveri ve emek vererek bir işin sonunda başarıyı hak etmek kazanmak gibidir.
Mücadele etmeden, hiç bir kimse bir şey kazanamaz.
Mücadele etmeden, hiç bir kimse bir şey kazanamaz.
Aynen öyle.
Sabir falan sabrettikte noldu , bosa vaktinizi harcamayin site isleriyle bi ing site iyi gelir getirir baskada site isinden bisi olmaz. Sabrettikce belki bosa kurek salliyorsunuzdur bosa kurek sallayip hayallere kapilmayin .
Aynen öyle çalış,çabala,yüzlerce 400-600 kelime arası makale yaz birazda para harca yine yok,yine yok sabır ediyoruz mecbur...
Aslında düşündüm. İngilizce nasıl yükseleceğim bilmiyorum hangi sektörde gideyim diye çok düşündüm.