AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı

y8igit Aç olana yetişmeye çalışılıyor, hangi ülkede açlık yok söyle bakalım? İnternet dışında yoksula başka şekildede yardım sağlanıyor. İnternet günümüzde oldukça fazla kullanılıyor ve yetiminde bundan geride kalmaması için böyle birşey düşünülmüş. İnternette sen sadece yemeksepetinden sipariş veriyor olabilirsin ama yoksula verilecek bu internet hizmetiyle çoğu şeye erişim şansı olabilecek. At gözlüğünü çıkartıp tarafsız bakmaya çalışmalısın.

Hangi ulke ac vatandasina bedava internet veriyor diyecegimde sen bu cumleyi yanlis anlayip HEYOOO COK YASA bilmem ne dersin diye korkuyorum hocam o yuzden girmiyorum oralara ancak demek istedigim sey su. Ac insan ha internete girmiis ha girmemis onun icin birsey degismez. o adamin velev ki hepsinin vikipediye girip arastirma yaptigini dusun. adamin ihtiyaci yararli bilgiden ziyade ihtiyaci olan sey gida, sicaklik vb..

Ek Olarak:

Onvr adlı üyeden alıntı

O ailelerin bilgisayarı onu geçtim elektriğini karşılanacakmı ? Amaç internet kullanımını yaygınlaştırmak ; ne işe yarayacak ? Şu ülkede kaç kişi internetin yararlı yönleri için kullanıyor... Geçin bunları yoksula iş, aş, daha iyi bir eğitim verin.

Buda attigim postu pekistirsin, aynen oyle hocam katiliyorum.