AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı

y8igit Aç olana yetişmeye çalışılıyor, hangi ülkede açlık yok söyle bakalım? İnternet dışında yoksula başka şekildede yardım sağlanıyor. İnternet günümüzde oldukça fazla kullanılıyor ve yetiminde bundan geride kalmaması için böyle birşey düşünülmüş. İnternette sen sadece yemeksepetinden sipariş veriyor olabilirsin ama yoksula verilecek bu internet hizmetiyle çoğu şeye erişim şansı olabilecek. At gözlüğünü çıkartıp tarafsız bakmaya çalışmalısın.


Merhaba,
Sadece "hangi ülkede açlık yok söyle bakalım" cümlenize ithafen bu yorumu yapıyorum başka bir şey için değil yanlış anlaşılmaması dileğiyle.
Açlık bir çok ülkede var ama her ülkede açlık sorunu yok ! Bunlardan birinin örneği ise Küba'dır. Bkz:

Açlık yok

Devlet, karneyle her aileye ihtiyacı olan yiyeceği dağıtıyor. Tavuk, et, pirinç, patates, şeker... Kişi başı, karnı doyuracak miktar, devlet eliyle veriliyor. Elbette, çuval çuval değil. Örneğin; kişi başlı aylık 2 kilo kırmızı et veriliyor meselâ. Tavuk dersen o daha çok. Eh bizim ülkemizde asgari ücretle geçinen biri her ay kişi başı 2 kilo et yiyebiliyor mu acaba?!

----------
Ayrıca konu ile ilgili olarakta devletimizin yaptığı bir yanlış daha ücretsiz internet sağlıyorsun tamam bu çok iyi bir şey çok iyi düşünülmüş tebrik ederim ama sen bana interneti sağladın diyelim fakir birinin internete bağlanacak bir cihazı yok ise bu benim için hiç bir anlam ifade etmeyecektir.
Yani devletimiz bir şeyi yapacaksa buna at gözlüğü ile değilde daha mantıksal yaklaşmalıdır interneti veriyorsun da fakir birinde bilgisayar var mı yok mu yada telefon var mı yok mu bunları da düşünsünler iyilik yapıyorsun da o iyiliği yaparken insanların işine yarayacak mı mantığı ile düşünmek faydalı olacaktır.
Genede en azından tebrik ederim sonunda aldıkları vergiler ile bir şeyler yapmaya çalışmışlar..