BCanKARA
Şuan webmaster olmayanlar bile wordpress giriş yolunun wp-admin olduğunu biliyor.
Dünyadaki wordpress sitelerinin %90 ının (daha fazlada olabilir) giriş yolu aynıdır.
O zaman bu sitelerin hepsi tehlike arzediyor ve giriş yolunun değişmesi gerekiyor. Böyle saçmalık olmaz..
Şuan webmaster olmayanlar bile wordpress giriş yolunun wp-admin olduğunu biliyor.
Dünyadaki wordpress sitelerinin %90 ının (daha fazlada olabilir) giriş yolu aynıdır.
O zaman bu sitelerin hepsi tehlike arzediyor ve giriş yolunun değişmesi gerekiyor. Böyle saçmalık olmaz..
Ne demek istediğimi anlamamışsınız tekrar okuyun. Evet kesinlikle tehlike arzediyor. Önlem ne zamandan beri saçmalık oldu?
İnanmayın boyle lamerlere , wm aracında güvenlik desteği isteyen herkese ben ücretsiz güvenlik analizi yapıyorum emin olun ki de Büyük şirketler bile uçuk fiyatlara bizim ekibe bunları yaptiriyor, ben cok detaylı olmasa bile buradaki arkadaşlara ücretsiz bu desteği veriyorum her zaman
Adamlar galiba arkadaşın gizli hayranları. :) Yada güven kazanıp şifre almaya çalışan zaarlar. Yine de söyledikleri doğru.