İlk defa karşılaştığım bir olay. :)

https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/ sitede test etmeden gördüğümü söylemiştim. Temanız responsive yalnız cepten girince veya tarayıcıyı küçültünce temanız hiçte responsive gibi durmuyor?

Bana oldukça ilginç geldi :D

kadininkosesi.com/?p=38(404 hata)
Nazlı Özçelik ile Oyuncu Ozan Güven | Kadına Dair Her Şey
kadininkosesi.com/?p=38
6 Oca 2016 - Oyuncu Ozan Güven ile spiker Nazlı Özçelik aşk yaşıyor. Yılın son aşk dedikodusu bomba etkisi yarattı. Aşkları ortaya çıktı! Aşk hayatlarında ..

kadininkosesi.com/?attachment_id=57
uzunsaclar2
kadininkosesi.com/?attachment_id=57 (404 hata)
7 Oca 2016 - Bu köşe benim köşem. Ne mi var köşede ? Moda Trendler Saç Modelleri Sağlık Alışveriş Burç Makyaj ve Diyet ve Daha fazlası...

Google bazı indexleriniz rakamlı olanlar tahminimce temayı ilk kurduğunuz zaman demo sayfalarını gördüğünden dolayı veya kalıcı bağlantıları ayarlamamış tınız bu şekilde Google index aldı.

mawisim bir tema kurar iken wp panelden arama motorları index almasın işaretlediğiniz zaman bu şekilde demo sayfaları veya kalıcı bağlantıları ayarlamamış iken olan sayfaların index almasının önüne geçebilirsiniz.

1-2 ay içinde;

kadininkosesi.com/?p=38 (404 hata)
kadininkosesi.com/?attachment_id=57 (404 hata)

404 yani bulunamayan sayfalarınızın google indexleride kalkacaktır.

Site haritanızı günceller seniz bu işlemler daha kısa sürecektir.

Not: Wmaracı veya başka bir yerde ilgili sayfaları örnek olarak link paylaşmadığınız da sıkıntı yok, Eğer yardım amaçlı bir konu açtıysanız siz veya başkası bu şekilde link yazdıysa bunları düzenleyin. Örnek ben sayfa linklerinizin url olarak kayıt etmedim. Etseydim ileride bu şekilde kırık link olarak devamlı dururdu.